OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Όσα δεν είδατε στο Ολυμπιακός - Ρουμπίν Καζάν...

Tο Sport24.gr σας παρουσιάζει όλα τα παρασκήνια μετά το τέλος του ματς Ολυμπιακός-Ρουμπίν Καζάν. Ο θαυμαστής του Κάρολ, το "χώσιμο" του Τοροσίδη στον Αβραάμ, η πλάκα του Βαλβέρδε, τα ελληνικά του Τζιμπούρ και άλλα πολλά και διασκεδαστικά.

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεαν άπαντες στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο μετά τη δεύτερη νίκη επί της Ρουμπίν Καζάν που έδωσε με πανηγυρικό τρόπο την πρόκριση στους "16" του Europa League.
Τόσο ο Ερνέστο Βαλβέρδε, όσο και οι ποδοσφαιριστές του ήταν ιδιαίτερα προσγειωμένοι στις δηλώσεις τους, όμως δεν έλειπε το χαμόγελο από τα χείλη τους, που μαρτυρούσε την χαρά τους.

Το κλίμα λοιπόν ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο και δεν έλειψαν τα... πειράγματα, οι αγκαλιές και οι ιδιαίτερες στιγμές των ποδοσφαιριστών. Το Sport24.gr σας τα παρουσιάζει, σ΄ένα κείμενο, δίχως ποδοσφαιρικές αναλύσεις αλλά με πιο... χαλαρό ύφος.
Ο λαβωμένος ήρωας Κάρολ και ο... θαυμαστής του.

Πολύ κοντά στο να πραγματοποιήσει τ' όνειρό ήταν ο Ιβάν Μπάμποβιτς. Ο Ρόι Κάρολ τραυματίστηκε στο 70' και ήταν έτοιμος να πάρει τη θέση του. Από το... πουθενά θα έπαιζε σ' ένα σημαντικό ευρωπαϊκό ματς του Ολυμπιακού. Καλύτερο ντεμπούτο δεν θα φανταζόταν ποτέ του. Τελικά, όμως ο ηρωικός Βορειοϊρλανδός, Ρόι Κάρολ, έσφιξε τα δόντια και συνέχισε να παίζει με θλάση και χάλασε τ' όνειρο του 20χρονου γκολκίπερ. Και τι μ' αυτό; Ο Μπάμποβιτς όχι μόνο δεν ενοχλήθηκε που δεν έπαιξε, αλλά ήταν ο πρώτος που έτρεξε και έσφιξε στην αγκαλιά του τον σπουδαίο Ρόι Κάρολ. Στα μάτια του μικρού, ο 34χρονος πορτιέρο ήταν και είναι ένα ίνδαλμα που έδωσε την ομάδα του την πρόκριση. Το αν του στέρησε το ντεμπούτο λίγη σημασία έχει γι' αυτόν...

Από την πλευρά του, ο Ρόι Κάρολ ανταπέδωσε την αγκαλιά, ενώ κατά την αποχώρησή του έφυγε από την μεριά που ήταν οι δημοσιογράφοι, αφού δεν ήθελε να κάνει δηλώσεις. Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς, εξήγησε στους δημοσιογράφους πως ο παίκτης πρέπει να φύγει, αφού κούτσαινε και ήταν φανερό πως δεν ήταν ώρα για δηλώσεις.


Το "χώσιμο" και η υπόσχεση του Τοροσίδη

Μετά το ματς με τον Πανιώνιο, ο Βασίλης Τοροσίδης είχε υποσχεθεί πως θα μας μιλήσει μετά την πρόκριση επί της Ρουμπίν Καζάν στους δημοσιογράφους και το έκανε. Πριν έρθει βέβαια στο σημείο όπου καθόμασταν οι μη τηλεοπτικοί δημοσιογράφοι πέρασε από τις κάμερες, όπου του ζητήθηκε να κάνει δηλώσεις για το παιχνίδι.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού αρνήθηκε ευγενικά και με μπόλικη δόση χιούμορ, αφού έδειχνε πίσω του όπου βρισκόταν ο δεύτερος αρχηγός, Αβραάμ Παπαδόπουλος και έλεγε: "Παιδιά, ο Αβράαμ. Ο Αβραάμ να μιλήσει". Απέφυγε λοιπόν ευγενικά το πρόσκληση, αλλά δεν ξέχασε και την υπόσχεσή του.

Η πλάκα του Βαλβέρδε στους δημοσιογράφους

Δύσκολη ημέρα η χθεσινή (Πέμπτη) για τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Ναι εντάξει, η ομάδα του πέρασε στην επόμενη φάση του Europa League και είχε κάθε λόγο για να είναι χαρούμενος, αλλά το ασφυκτικό πρέσινγκ των δημοσιογράφων δεν είχε προηγούμενο. Ο ίδιος ως άριστος επαγγελματίας και καλός άνθρωπος, δεν θέλησε να χαλάσει το χατίρι σε κανέναν.

Έτσι, κατά την αποχώρησή του από το γήπεδο και ενώ είχε μιλήσει στην συνέντευξη Τύπου, έκανε δηλώσεις και στην μεικτή ζώνη. Οι ερωτήσεις έδιναν και έπαιρναν και όταν ένας συνάδελφος που του είχε απευθύνει το λόγο ήδη δύο φορές το λόγο στη συνέντευξη Τύπου του έκανε νέα ερώτηση, ο Ισπανός γέλασε και δεν έκρυψε την έκπληξη για το γεγονός πως πάλι βρήκε πάλι να τον ρωτήσει. Άριστος επαγγελματίας και ο ένας και ο άλλος. Και ενώ είχε περάσει και οι δημοσιογράφοι δεν σταματούσαν τις ερωτήσεις έδειξε το ρολόι και υπενθύμισε πως είχε προπόνηση το πρωί στις 10:30. Εεε, λογικό ήταν να τον αφήσουμε να αποχωρήσει τον άνθρωπο.

Ο πιστός θαυμαστής του "Έλληνα" Τζιμπούρ και η ΟΥΕΦΑ

Η ώρα πλησίαζε 02:00 και η μεικτή ζώνη είχε σχεδόν αδειάσει. Οι κάμερες είχαν αποχωρήσει και είχαμε μείνει λίγοι δημοσιογράφοι που περιμέναμε τον Ραφίκ Τζιμπούρ. Τον τελευταίο και μοναδικό παίκτη που δεν είχε φύγει από το "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Μαζί μας ήταν και ο μικρός Χριστόφορος που παίζει μπάλα στο Νέο Ικόνιο και χθες (Πέμπτη) φορούσε μπλούζα τον Αλγερινού επιθετικού και μαζί με τον πατέρα του περίμεναν τον άσο του Ολυμπιακού.

Όταν ο 27χρονος βγήκε από τα αποδυτήρια, πρώτα κινήθηκε ένα συνεργείο της UEFA, όπου του πήρε μερικές δηλώσεις, ενώ στη συνέχεια αφοσιώθηκε στον μικρό θαυμαστή του, όπου έβγαλε μαζί του φωτογραφία και του υπέγραψε την μπλούζα και ένα χαρτί. Ιδιαίτερα κεφάτος, ο "τρομοκράτης" του Ολυμπιακού χαιρέτησε όλο τον κόσμο και του... ξέφυγαν κάποιες ελληνικές προτάσεις. Μια χαρά την χειρίζεται την γλώσσα μας.

Τα δώρα της ΠΑΕ

Πανευτυχής ήταν όλοι στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο με την πρόκριση της ομάδας και όσοι δημοσιογράφοι είχαμε μείνει μέχρι το τέλος στην μεικτή ζώνη, πήραν ένα... δώρο από την ΠΑΕ. Συγκεκριμένα, κατά την έξοδο του από τα αποδυτήρια, ένας εκ των φροντιστών του Ολυμπιακού σταμάτησε μαζί μ' ένα καλάθι γεμάτο φρούτα και ισοτονικά και ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου της ομάδας πρόσφερε σε όποιον ζητούσε κάτι. Έτσι για το καλό...

Ο Βαγγέλης μας "κλέβει" τη δουλειά

Ο γνωστός στους δημοσιογράφους, Βαγγέλης, ένας άνθρωπος που βρίσκεται σε όλα τα γήπεδα που παίζει ο Ολυμπιακός, μας χάλασε τα σχέδια την Πέμπτη το βράδυ. Κατά την αποχώρησή του Σάββα Θεοδωρίδη, αμέσως τον έπιασε και αφού τον αγκάλιασε (το συνηθίζει και με τους παίκτες) του τόνισε πως ο Παναθηναϊκός έχει χάσει δύο φορές από την Ρουμπίν Καζάν.

Ο γενικός αρχηγός του Ολυμπιακού απέφυγε ευγενικά να απαντήσει, ενώ στη συνέχεια αποχώρησε. Φυσικά και δέχτηκε τις παρατηρήσεις μας, αφού είχε κάνει λάθος. Οι "πράσινοι" είχαν αναδειχθεί ισόπαλοι και στα δύο ματς με τους Ρώσους. Εκείνος βέβαια επέμενε...

Το σύνθημα για την Ρουμανία

Για το τέλος αφήσαμε κάτι που δεν έγινε μόνο στο τέλος, αλλά και κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης Ολυμπιακός-Ρουμπίν Καζάν. Αναφερόμαστε στα συνθήματα των φιλάθλων του Ολυμπιακού για ένα... ευρωπαϊκό όνειρο, μια χρονιά που η ομάδα του Πειραιά δείχνει ικανή να κάνει την υπέρβαση.
Οι φίλοι της "ερυθρόλευκης" ομάδας έχουν βγάλει μάλιστα και ένα σύνθημα μέσω του οποίου ξεκαθαρίζουν πως... ετοιμάζουν βαλίτσες για την Ρουμανία. Εκεί όπου θα διεξαχθεί ο τελικός του Europa League.

*Γι' άλλη μια φορά, ο Γιάννης Τσιρώνης είχε θερμό εναγκαλισμό με τον Πάμπλο Ορμπάιθ. Οι συμπάθειες δεν κρύβονται...


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons