OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Αφιερώνω το γκολ στον Πάντελιτς...

Ο Ραφίκ Τζεμπούρ έκανε δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα με την Ρούμπιν Καζάν και θέλησε να αφιερώσει το γκολ του στον συμπαίκτη του και τραυματία αυτή την περίοδο, Μάρκο Πάντελιτς.

Αν μη τι άλλο, μια κίνηση που φανερώνει ότι ο Σέρβος "εκτελεστής" βρίσκεται στο μυαλό όλων και ο Θρύλος είναι μια ενωμένη οικογένεια, μια γροθιά και έτσι πορεύεται.

«Είναι μεγάλη ευχαρίστηση που είμαστε και στα τρία ταμπλό. Θεωρώ ότι έχουμε καταφέρει να είμαστε και στους τρεις στόχους και είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Έχουμε ακόμη πολλά πράγματα να αποδείξουμε ειδικά στην Ευρώπη», είπε αρχικά ο σκόρερ του Ολυμπιακού και συνέχισε:

«Πρέπει να σκεπτόμαστε το κάθε ματς ξεχωριστά. Ειδικά στους επαναληπτικούς. Στο πρωτάθλημα θα έχουμε δύσκολα παιχνίδια όπως στον ΟΦΗ, στον Άρη και στον Παναθηναϊκό, αλλά θα κάνουμε ότι καλύτερο».

Για την συνέχεια των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του Ολυμπιακού, σχολίασε: «Το σημαντικό είναι να έχουμε το όνειρο. Να είμαστε ανταγωνιστικοί και το Γιουρόπα είναι για αυτούς που ονειρεύονται. Σήμερα καταφέραμε να γράψουμε ιστορία με τα πόδια στη γη».

Για την ηρωική εμφάνιση του Ρόι Κάρολ, τόνισε: «Έπαιξε σημαντικό ρόλο και στα δύο ματς. Συνήθως τα βραβεία δίνονται στους επιθετικούς αλλά υπάρχουν κι άλλοι παίκτες».

Τέλος, αφιέρωσε το γκολ στον Πάντελιτς: «Αν και δεν ήταν από τα καλύτερα που έχω βάλει, θέλω να αφιερώσω το γκολ στον Μάρκο Πάντελιτς. Είναι ένας άνθρωπος ζεστός που τον έχω γνωρίσει στον Ολυμπιακό. Δεν ήταν σήμερα μαζί μας και γι’ αυτό θέλω να του το αφιερώσω».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons