OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Η τρελή πρόταση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας για Μιραλάς...

Διαβάστε ποια ήταν η εξαιρετική οικονομικά πρόταση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τον Μιραλάς που τελικά δεν έγινε δεκτή. Πόσα θα έπαιρνε η ομάδα και πόσα ο Βέλγος.

Οι καιροί είναι δύσκολοι και τα οικονομικά των περισσότερων ελληνικών ομάδων είναι σε κακή κατάσταση, όχι όμως και στον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες έχουν το κεφάλι τους ήσυχο με την διοίκηση του Βαγγέλη Μαρινάκη κι αυτή τη στιγμή προέχει η αγωνιστική εικόνα της ομάδας και όχι η εισροή χρημάτων στα ταμεία της ΠΑΕ.

Τρανό παράδειγμα η περίπτωση του Κέβιν Μιραλάς, για τον οποίο έφτασε μια πολύ συμφέρουσα πρόταση στα γραφεία της Πλατείας Αλεξάνδρας, αλλά τελικά δεν έγινε δεκτή, αφού στο Λιμάνι θεωρούν τον παίκτη απαραίτητο, ενώ και ο ίδιος προτίμησε να παραμείνει "ερυθρόλευκος".


Συγκεκριμένα, η πρόταση έφτασε από την Ρωσία και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τον Βέλγο επιθετικό και αν ο Ολυμπιακός απαντούσε θετικά θα γινόταν κατά 6.500.000 ευρώ πλουσιότερος, όμως όπως σας προαναφέραμε, αυτό που μετράει τη δεδομένη στιγμή για τους "ερυθρολεύκους" είναι να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.

Από την πλευρά του, ο Κέβιν Μιραλάς θα έπαιρνε ετησίως 3.500.000 ευρώ, τη στιγμή που στο Λιμάνι παίρνει σχεδόν τα μισά χρήματα αυτή τη στιγμή, όμως όπως δήλωσε και ο ίδιος, αν φύγει από τον Ολυμπιακό θα το κάνει το καλοκαίρι και για ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

 http://www.sport24.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons