OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Σημαντική η στήριξη κόσμου και Βαλβέρδε...

Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Μάρκο Πάντελιτς αυτομάτως ο Ντιόγκο θα κληθεί να αναλάβει μεγαλύτερες ευθύνες στην επίθεση του Ολυμπιακού.

Μιλώντας στη Nova, ο Βραζιλιάνος άσος δηλώνει έτοιμος να βοηθήσει στον τομέα του σκοραρίσματος προκειμένου να ικανοποιήσει με την απόδοσή του τον κόσμο και τον Ερνέστο Βαλβέρδε για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν και τη στήριξη που του παρείχαν.

Δύσκολο περιμένει το ματς με τον Πανιώνιο.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

Με την επιστροφή σου στην Ελλάδα, μπήκες αμέσως στις υποχρεώσεις της ομάδας. Ωστόσο, στα τελευταία ματς είσαι εκτός αποστολής. Αισθάνεσαι έτοιμος να βοηθήσεις όποτε σου ζητηθεί απ' τον προπονητή σου;

«Ναι, είμαι πολύ ικανοποιημένος απ' την επιστροφή μου στον Ολυμπιακό. Όντως, είμαι έτοιμος για να βοηθήσω την ομάδα. Θέλω να δουλέψω πάρα πολύ για να το καταφέρω αυτό, να βοηθήσω την ομάδα».

Η παρουσία του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο του Ολυμπιακού θεωρείς πως θα σε βοηθήσει; Το ρωτάω διότι με τον Ισπανό τεχνικό είχες κάνει τα καλύτερά σου παιχνίδια στην ομάδα του Πειραιά.

«Την πρώτη μου χρονιά στον Ολυμπιακό έπαιξα πολύ καλά. Δεν ξέρω αν ήταν τυχαίο που ήταν προπονητής ο Βαλβέρδε. Αλλά σίγουρα βοηθάει το γεγονός πως μιλάει ισπανικά και ότι είναι ένας καλός προπονητής. Και μου αρέσει ο τρόπος παιχνιδιού που παίζει η ομάδα».

Ποιές διαφορές έχεις εντοπίσεις στον Ολυμπιακό σε σχέση με την ομάδα της οποίας ήσουν μέλος, πριν φύγεις για την Βραζιλία;

«Βλέπω την ομάδα να είναι πιο σφικτή τώρα. Όταν έφυγα εγώ, έφυγαν και άλλοι παίκτες. Αλλά ήρθαν και καινούργιοι παίκτες. Τώρα βλέπω πως ο Βαλβέρδε έχει δουλέψει με αρκετούς παίκτες για καιρό, όπως είναι ο Κέβιν, ο Ιμπαγάσα, ο Χολέμπας που ήταν και πριν αλλά δεν είχε πολύ χρόνο συμμετοχής με την ομάδα, ο Μοδέστο. Βλέπω την ομάδα πολύ πιο σφικτή. Ο Ολυμπιακός είναι τώρα πολύ πιο καλή ομάδα».

Θεωρείς πως η ομάδα έχει τις δυνατότητες για ν' ανταπεξέλθει στις πολλές υποχρεώσεις της σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη;

«Στο ποδόσφαιρο μπορεί να συμβεί οτιδήποτε. Εμείς έχουμε πολύ καλό σύνολο. Έχουμε πολύ καλή ομάδα, πολύ καλούς παίκτες. Επειδή μπορεί να συμβεί οτιδήποτε γιατί να μην τα καταφέρουμε παντού;».

Επόμενος αντίπαλός σας είναι ο Πανιώνιος. Τι γνωρίζεις για την ομάδα της Νέας Σμύρνης;

«Ο Πανιώνιος έχει χάσει τα δύο παιχνίδια που έδωσε με τον Ολυμπιακό φέτος. Αλλά κάθε φορά που ένας αντίπαλος παίζει με τον Ολυμπιακό, θέλει πάντα να τον νικήσει και έτσι κάνει πολύ δύσκολα τα παιχνίδια. Σίγουρα αυτό το ματς θα είναι πολύ δύσκολο για να φθάσουμε στη νίκη».

Θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα προς τον κόσμο του Ολυμπιακού που να αφορά στη δική σου παρουσία στην ομάδα;

«Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος που γύρισα πίσω στην ομάδα. Ο κόσμος του Ολυμπιακού πάντα με υποστήριζε. Και για μένα αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό. Θέλω πάλι να γυρίσω στα γκολ και στις ασίστ. Θέλω ο κόσμος να είναι ικανοποιημένος με τη δουλειά μου».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons