OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Η ομάδα είναι έτοιμη...

Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού στο μπάσκετ, Μίλαν Τόμιτς, έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Κόκκινα Καλάθια» στο Κανάλι Ένα (90.4) του Πειραιά, σχετικά με τον αγώνα των «ερυθρόλευκων» με τη Γαλατασαράι.

Ο Μίλαν Τόμιτς φάνηκε να είναι αισιόδοξος για το ματς-τελικό όπως ο ίδιος το χαρακτήρισε, ενώ τόνισε πως η ομάδα θα είναι έτοιμη να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του αγώνα:

Θα είναι έτοιμη η ομάδα για τον πρώτο τελικό της χρονιάς;
Όλοι είναι συνειδητοποιημένοι και σίγουρα το παιχνίδι έχει χαρακτήρα τελικού. Προσπαθούμε όμως να μην έχει άγχος η ομάδα και να σκέφτονται ότι είναι ένα παιχνίδι. Η ομάδα θα είναι έτοιμη και πιστεύω ότι θα παίξουμε έτσι ώστε να ευχαριστηθεί και ο κόσμος.

Ποια είναι η ψυχολογία ενός παίκτη πριν από τέτοια παιχνίδια; Εσύ τι σκεφτόσουν;
Εγώ προσπαθούσα να σκέφτομαι το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και κάθε φορά ότι πρέπει να κερδίσουμε. Αν σκεφτείς κάτι παραπάνω φορτώνεις άγχος κι αυτό μόνο κακό μπορεί να κάνει. Σ’ αυτά τα παιχνίδια πρέπει να σκέφτεσαι μόνο πως παίζει ο αντίπαλος και πως θα τον αντιμετωπίσεις για να φτάσεις στο στόχο σου που είναι η νίκη.

Πέρσι υπήρχε η αίσθηση ότι όταν γεμίζει το γήπεδο η ομάδα είχε πρόβλημα, αγχωνόταν. Φέτος στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό το ΣΕΦ γέμισε και η ομάδα πήρε δύναμη από τον κόσμο όπως φάνηκε και στο γήπεδο. Πιστεύεις ότι θα γίνει το ίδιο και με τους Τούρκους;
Δε συμφωνώ με την άποψη που υπήρχε πέρσι. Ο κόσμος είναι δύναμη και τον χρειάζεσαι στο γήπεδο. Είναι πολλή σημαντική η βοήθεια, ειδικότερα φέτος που δίνει μεγάλη δύναμη στα παιδιά.

Ο κόσμος δεν είναι τόσο κοντά στην ομάδα στα περισσότερα παιχνίδια φέτος. Σίγουρα υπάρχουν διαφορετικές συνθήκες στην κοινωνία μας, αλλά υπάρχει ένα παράπονο;
Όσοι έρχονται στο γήπεδο αγαπάνε την ομάδα και πιστεύω ότι ασχέτως αν το γήπεδο δεν γεμίζει, ο κόσμος είναι κοντά στην ομάδα και την Πέμπτη θα είναι ακόμα πιο δίπλα μας.

Τι δεν πήγε καλά στο πρώτο παιχνίδι στην Τουρκία που δεν πρέπει να συμβεί την Πέμπτη;
Τα κενά διαστήματα που είχαμε. Πήραμε προβάδισμα και μετά βρεθήκαμε 14 πόντους πίσω. Πρέπει να ελέγξουμε το ρυθμό του παιχνιδιού και να είμαστε πιο σταθεροί και στα 40 λεπτά.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons