OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ...

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά του για την απόρριψη από την Κεντρική Επιτροπή Πρωταθλημάτων της Ε.Ο.Π.Ε. του αιτήματος που κατέθεσε εγγράφως  στις 27 Ιανουαρίου 2012 για τη μετάθεση κατά μία ημέρα νωρίτερα της τέλεσης του εκτός έδρας αγώνα της ομάδας βόλεϊ γυναικών με την Α.Ε.Κ. που έχει οριστεί για τη Δευτέρα 5 Μαρτίου καθώς ακολουθεί την Πέμπτη 8 Μαρτίου το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ο οποίος στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής θα παίξει το Σάββατο 3 Μαρτίου.

Είναι  προφανές ότι ο Παναθηναϊκός θα έχει, πριν το μεταξύ μας παιχνίδι, τέσσερις ημέρες περιθώριο προετοιμασίας και η δική μας ομάδα μόλις δύο.

Η ανακοίνωση της απόφασης έγινε τηλεφωνικώς σήμερα, από  τον πρόεδρο της Κ.Ε.Π. της Ε.Ο.Π.Ε., κ. Παναγιώτη Σιδέρη  ο οποίος ενημέρωσε  τον team manager του Ολυμπιακού, κ. Νίκο Μαντούβαλο ότι το αίτημα απορρίφθηκε για τηλεοπτικούς λόγους.

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. θεωρεί  ότι η συγκεκριμένη απόφαση πλήττει την αξιοπιστία του πρωταθλήματος βόλεϊ Α1 γυναικών καθώς στην πιο κρίσιμη καμπή της διοργάνωσης  η ομάδα μας δεν αντιμετωπίζεται αγωνιστικά ισότιμα με όλες τις ομάδες.
 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.

Το χρονικό της απόρριψης...

Μετά  από την κλήρωση της Β’ φάσης του πρωταθλήματος βόλεϊ Α1 γυναικών,  το παιχνίδι ΑΕΚ – Ολυμπιακός ορίστηκε από την Κεντρική Επιτροπή Πρωταθλημάτων της Ε.Ο.ΠΕ. να διεξαχθεί τη Δευτέρα 5 Μαρτίου.

Η Κεντρική Επιτροπή Πρωταθλημάτων της Ε.Ο.Π.Ε. όρισε να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 8 Μαρτίου το εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος για την 5η αγωνιστική θα παίξει το Σάββατο 3 Μαρτίου.

Είναι  προφανές ότι ο Παναθηναϊκός θα έχει, πριν το μεταξύ μας παιχνίδι, τέσσερις ημέρες περιθώριο προετοιμασίας και η δική μας ομάδα μόλις δύο.

Για αυτό το λόγο, ζητήσαμε, να τηρηθεί η αρχή της ισονομίας απέναντι στις τρεις (3) ομάδες και να μετατεθεί το εκτός έδρας παιχνίδι μας με την ΑΕΚ τουλάχιστον μία ημέρα νωρίτερα.

Σήμερα, ο πρόεδρος της Κ.Ε.Π. της Ε.Ο.Π.Ε., κ. Παναγιώτης Σιδέρης ενημέρωσε τηλεφωνικώς, τον team manager του Ολυμπιακού, κ. Νίκο Μαντούβαλο ότι το αίτημα απορρίφθηκε για τηλεοπτικούς λόγους και συγκεκριμένα:

 Το Σάββατο 3 Μαρτίου και ώρα 14:00, που θα μπορούσε να μεταδοθεί τηλεοπτικά ο αγώνας ΑΕΚ – Ολυμπιακός, δεν είναι διαθέσιμο το κλειστό του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας το οποίο χρησιμοποιεί ως έδρα η Α.Ε.Κ.

Την Κυριακή 4 Μαρτίου δεν έχει ελεύθερο χρόνο για την τηλεοπτική μετάδοση του συγκεκριμένου αγώνα ο σταθμός που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του παιχνιδιού.

Ο πρόεδρος τη Κεντρικής Επιτροπής Πρωταθλημάτων της Ε.Ο.ΠΕ. κ. Παναγιώτης Σιδέρης σε σχετική ερώτηση του κ. Μαντούβαλου είπε ότι επίσης,  για τηλεοπτικούς λόγους δεν είναι δυνατή η μετάθεση του εκτός έδρας αγώνα της ομάδας μας με τον Παναθηναϊκό κατά μία ημέρα ώστε να διεξαχθεί την Παρασκευή 9 Μαρτίου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons