OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Οι Βάσκοι αποθεώνουν τον Βαλβέρδε...

Μέσα στους κορυφαίους της περασμένης σεζόν συμπεριλαμβάνεται ο Ερνέστο Βαλβέρδε, σύμφωνα με του Βάσκους. 

Bάσκος μπορεί να μην είναι (τουλάχιστον δεν γεννήθηκε εκεί), όμως μετά από τόσα χρόνια ένδοξης καριέρας στην Αθλέτικ Μπιλμπάο, τόσο ως ποδοσφαιριστής, όσο και ως προπονητής, νιώθει σαν στο σπίτι του και οι Βάσκοι των θεωρούν δικό τους άνθρωπο.

Ο λόγος για τον Ερνέστο Βαλβέρδε, που έχει να ασχοληθεί ενεργά με την Αθλέτικ από το 2005, όμως κανείς δεν τον ξεχνά στον Σαν Μαμές. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως το περασμένο καλοκαίρι αν δεν έμενε στον Ολυμπιακό ήταν έτοιμος για την μεγάλη επιστροφή στον Μπιλμπάο.

Δείγμα πάντως της αγάπης και του σεβασμού που τρέφουν οι Βάσκοι για τον Ερνέστο Βαλβέρδε, είναι τα πολλά δημοσιεύματα μ' εκείνον πρωταγωνιστή ανά τακτά χρονικά διαστήματα, αλλά και ένα τελευταίο όπου τ' όνομα του προπονητή του Ολυμπιακού βρίσκεται στους κορυφαίους της περασμένης σεζόν.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα "deia.com" σε κείμενο της με τίτλο "Orgullo de un pueblo" - "Η υπερηφάνεια ενός λαού", χαρακτηρίζει τον Ερνέστο Βαλβέρδε ως "πρεσβευτή της χώρας των Βάσκων", χάρη στις επιτυχίες που είχε και έχει πετύχει με τον Ολυμπιακό.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons