OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Ο Αντώνης συνέστησε πολλή προσοχή...

Χωρίς αμφιβολία τα μάτια του Αντώνη Νικοπολίδη έχουν δει πολλά μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Πάντα για το παιχνίδια αναφερόμαστε και μόνο. Γι' αυτό λοιπόν ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Θρύλου συνέστησε πολλή προσοχή στη ρεβάνς της Πέμπτης με την Ρούμπιν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον Novasport FM:

Για το αν... ζηλεύει τους παίκτες του Ολυμπιακού:
«Θα ήθελα να αγωνιστώ ακόμα μία φορά με τον Ολυμπιακό αλλά δεν γίνεται. Μου λείπει γενικά η ζωή του ποδοσφαιριστή, διασκεδάσεις στην προπόνηση και ζεις σαν παιδί. Τα τελευταία χρόνια το διασκέδαζα και περισσότερο γιατί σκεφτόμουν να σταματήσω. Όταν είχα αποφασίσει οριστικά να σταματήσω, με είχε πάρει λίγο από κάτω».

Για τη ρεβάνς με την Ρούμπιν Καζάν:

«Δεν θέλει πολύ να γίνει η κηδεία. Το έχουμε συναντήσει πολλές φορές αυτά τα χρόνια. Εξαιτίας της νίκης και της εμφάνισης του Ολυμπιακού στην Μόσχα, ο κόσμος πιστεύει ότι πάμε για έναν περίπατο την Πέμπτη και ο Τύπος, αν θέλετε, έχει μπει σε μία τέτοια γραμμή. Τα πράγματα δεν είναι έτσι… Όταν ειδικά έχεις να κάνει με ευρωπαϊκά ματς και μία ομάδα ιδιαίτερα έμπειρη. Ο Βαλβέρδε τα γνωρίζει αυτά και πιστεύω ότι και οι παίκτες τα ξέρουν και καταλαβαίνουν πόσο εύκολα μπορεί να ανατραπεί η κατάσταση.Στην καθημερινή τους ζωή μπορεί ο περίγυρος να τους επηρεάζει λέγοντας ότι πάμε για περίπατο αλλά όταν συγκεντρώνεσαι στο ξενοδοχείο πριν το ματς και ο προπονητής σου εξηγεί τις δυσκολίες, συγκεντρώνεσαι. Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι παίζεται μία πολύ σημαντική πρόκριση. Γενικά το ελληνικό ποδόσφαιρο την χρειάζεται, όπως και την πρόκριση του ΠΑΟΚ χρειάζεται πολύ γιατί βομβαρδίζεται από παντού».

Για τον τρόπο που πρέπει να παίξει ο Ολυμπιακός:
«Ο Ολυμπιακός στο πρώτο ματς έδειξε ότι ήταν αφεντικό και αυτό πρέπει να κάνει και την Πέμπτη. Αν οι παίκτες μπουν έτσι όπως και στο πρώτο παιχνίδι, δεν θα έχει πρόβλημα. Αν τους αφήσει την πρωτοβουλία, τότε θα έχει πρόβλημα γιατί είναι μία επικίνδυνη ομάδα με τον Βαλντές μπροστά. Ο τρόπος με τον οποίο μπήκαν οι παίκτες ήταν σημαντικός στην Μόσχα, πρέπει να κάνουν το ίδιο και τώρα».

Για τον Κάρολ και το αν θα επηρεαστεί από την πρώτη του συμμετοχή μπροστά στον κόσμο:
«Πιστεύω ότι ένας τερματοφύλακας με την εμπειρία του Κάρολ δεν θα επηρεαστεί. Μπαίνοντας στο Καραϊσκάκη για πρώτη φορά θα αισθάνεται πολύ ωραία, έχοντας την πρώτη επαφή με τον κόσμο. Ξέρει ότι πρέπει να μείνει συγκεντρωμένος και να πάνε όλα καλά για τον ίδιο και την ομάδα».

Για το αν ο Ολυμπιακός αντέχει πρωτάθλημα και Ευρώπη:

«Νομίζω ότι το βάθος που διαθέτει ο Ολυμπιακός αλλά και το μη ανταγωνιστικό πρωτάθλημα που έχουμε, δίνουν την δυνατότητα να γίνει ένα ροτέισον που τον βοηθάει να χτυπήσει και τους δύο στόχους. Υπάρχουν απώλειες από τραυματισμούς, κόπωση αλλά ο τρόπος που έχει χρησιμοποιήσει το ρόστερ του ο Ερνέστο μπορεί να του δώσει λύσεις και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη ανά πάσα στιγμή. Η μεγάλη του δύναμη είναι ο Μιραλάς και ο Τζεμπούρ, είναι κάτι διαφορετικό όταν αυτοί παίζουν»

Για την δική του συνέχεια:

«Θέλω να συμμετέχω του καλοκαίρι στο UEFA Pro. Οι σχολές ποδοσφαίρου βοηθούν να μπεις στην λογική αυτή. Δεν βιάζομαι, όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή θα αρχίσω, αυτό είναι το σκεπτικό μου. Να ξεκινήσω την κατάλληλη στιγμή».

Για τον Βαλβέρδε και τα σενάρια που τον θέλουν υποψήφιο για την Μπαρτσελόνα:
«Υπερβολικό σενάριο δεν θα το έλεγα. Αν ο Ερνέστο αυτή τη στιγμή ήταν στην Ισπανία σε μία μεσαία ομάδα θα ήταν νούμερο ένα υποψήφιος. Στην Ισπανία τον ξέρουν και τον ίδιο και την φιλοσοφία του. Σε ένα πρωτάθλημα που δεν είναι διαφημισμένο και ανταγωνιστικό, δύσκολα κοιτάνε οι Ισπανοί. Ωστόσο επειδή έχει περάσει από εκεί ξέρουν ότι η φιλοσοφία του ταιριάζει πολύ στον τρόπο που παίζει η Μπαρτσελόνα. Και συνήθως κοιτάνε αυτό στην Ισπανία… Ο Ερνέστο το καλοκαίρι θα έχει προσφορές από άλλες ομάδες, είναι νέος και πολύ καλός προπονητής. Όλοι θέλουν να τον κρατήσουν και μακάρι να μην έχουμε πάλι το σίριαλ. Είναι καλό να έχει ένας προπονητής φιλοδοξίες και είναι υπέρ του Ολυμπιακού αυτό γιατί δείχνει μέσω της Ευρώπης την δουλειά του προς τα έξω. Όσο πιο ψηλά πηγαίνει ο Ολυμπιακός και οι δύο κερδίζουν από αυτό».


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons