OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Roy Carrol...Απλά Τερματοφύλακα με ΑΡΧ...Α...

Με μεγάλο ήρωα τον συγκλονιστικό Ρόι Κάρολ που έπαιζε 20+' τραυματίας και σκόρερ τον Τζιμπούρ, ο Ολυμπιακός νίκησε 1-0 την Ρουμπίν Καζάν και πέρασε στους "16" του Europa League....

 Αυτός που κράτησε το πολύτιμο 0-1 στην Ρωσία, αυτός ήταν ο ήρωας και μια εβδομάδα μετά στο Φάληρο. Ο λόγος για τον Ρόι Κάρολ που είχε τουλάχιστον τρεις εξαιρετικές επεμβάσεις και έπαιζε από το 70' τραυματίας. Δεν ήταν τυχαίο ότι αποθεώθηκε από τον κόσμο....

 Οχι μόνο ήταν ήρωας και των δύο αναμετρήσεων αλλά θα πρέπει μάλλον να του φτιάξουν ένα άγαλμα στον Πειραιά. Ο Ρόϊ Κάρολ κατέβασε τα ρολά και στα δύο παιχνίδια και ουσιαστικά έδωσε την πρόκριση. Στο πρώτο ματς με το πέναλτι και σήμερα με τις εντυπωσιακές αποκρούσεις αλλά και με το γεγονός ότι από το 73′ έπαιξε ουσιαστικά με ένα πόδι, από τον τραυματισμό του.

Απίστευτη ιδιαίτερα η διπλή απόκρουσή του στο 92!

Πραγματικά ηρωϊκή μορφή ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού που αμέσως κέρδισε τις καρδιές των φίλων της ομάδας του Πειραιά.

Και βέβαια με την λήξη του αγώνα όλοι έπεσαν πάνω του. Από τον Μπάμποβιτς και τον Ράντο, μέχρι και τον Μοδέστο!

Ο Κάρολ μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε: “Ολοι κάναμε καλή δουλειά σήμερα. Είχα πρόβλημα στο τέλος, πονούσα αλλά συνέχισα. Ο κόσμος με παρότρυνε και συνεχίσω και το έκανα. Μάλλον θα μείνω 2-3 εβδομάδες έξω. Έπεσα κάτω γιατί πονούσα αλλά μου ζητούσε ο κόσμος για να συνεχίσω”.

 Φαίνεται πως ο Ρόι Κάρολ ήρθε στο Λιμάνι για να γράψει τη δική του ιστορία. Δεν εξηγείται αλλιώς. Με το που μπήκε σε παιχνίδι του Ολυμπιακού, έπεσε κατευθείαν στα δύσκολα, αλλά απλά ο Βορειοϊρλανδός δεν «μασάει». Δεν εξηγείται αλλιώς αυτό το πράγμα. Ο άνθρωπος έχει έρθει στον Θρύλο για να αποθεώνεται σε κάθε του ενέργεια.

Θέλετε κι απόδειξη; Αποκρούει το πέναλτι του Νάτσο στο πρώτο ματς και κρατά το 0-1 για τον Ολυμπιακό. Στη ρεβάνς ξεκίνησε βασικός και αφού απέκρουσε κάθε κίνδυνο και ιδιαίτερα το κοντινό σουτ του Νάβας στο 70', τραυματίστηκε και συνέχισε να παίζει. Ζήτησε αλλαγή σε κάποια φάση, δεν βγήκε, άντεξε και ο παικταράς όχι μόνο δεν σταμάτησε να παίζει, αλλά έγινε και καλύτερος.

Έκανε έξοδο, μπλόκαρε και έκανε και με το αριστερό βολέ που δεν είναι και το καλό του, με την μπάλα να φτάνει στα 3/4 του γηπέδου. Είναι λοιπόν δυνατόν να μην αποθεωθεί αυτός ο παικταράς; Ό,τι και να γράψουμε πραγματικά θα είναι λίγο για αυτόν τον τερματοφύλακα. Είναι άλλης κλάσης!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons