OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Εννιά νίκες σε εννιά ματς...

Το σύνθημα για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος έδωσε ο Βιθέντε Μόνχε, μιλώντας στην κάμερα του Novasports. «Μπορούμε να καταφέρουμε εννέα νίκες σε εννέα αγώνες», τόνισε Αργεντινός μεσοεπιθετικός. «Δεν μπορούμε να κάνουμε άλλα λάθη. Είναι πολύ σημαντικό να μειώσουμε τη διαφορά που υπάρχει με τον Παναθηναϊκό», πρόσθεσε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 30χρονου παίκτη στο Novasports

Πόσο έχει αλλάξει η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια μετά τις επιτυχίες στα ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ, αλλά και το διπλό στη Μόσχα;

«Σίγουρα, είμαστε πολύ ικανοποιημένοι μετά από αυτές τις νίκες. Για μία ομάδα είναι πάντα πολύ σημαντικό να κερδίζεις. Έτσι βελτιώνονται τα πράγματα μέσα στο σύνολο. Όλοι οι παίκτες είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και έχουμε θετική ψυχολογία να φθάσουμε την Κυριακή στις νίκες».

Η απόσταση απ' την κορυφή μειώθηκε στους δύο βαθμούς. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός παραμένει στο κυνήγι του Παναθηναϊκού. Τα δεδομένα της βαθμολογίας σας δημιουργούν πίεση, με το σκεπτικό πως δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες;

«Από εδώ και πέρα αν θέλουμε το πρωτάθλημα πρέπει να κερδίζουμε σε όλους τους αγώνες. Δεν μπορούμε να κάνουμε άλλα λάθη. Είναι πολύ σημαντικό να μειώσουμε τη διαφορά που υπάρχει με τον Παναθηναϊκό».

Μπορεί η ομάδα σας να πετύχει εννέα νίκες στις εννέα αγωνιστικές που απομένουν στο πρωτάθλημα;

«Ναι, σίγουρα, γιατί έχουμε ένα ολοκληρωμένο ρόστερ. Έχει παίκτες οι οποίοι πάντα είναι έτοιμοι ν' αποδείξουν πως μπορούν να παίξουν και να βοηθήσουν την ομάδα. Σίγουρα μπορούμε να καταφέρουμε εννέα νίκες σε εννέα αγώνες»

Την Κυριακή υποδέχεστε τον Πανιώνιο στο Φάληρο. Τι εικόνα έχεις για τον επόμενο αντίπαλό σας, με τον οποίο παίξατε και στο κύπελλο;

«Στο παιχνίδι του κυπέλλου φάνηκε πως νικήσαμε εύκολα τον Πανιώνιο επειδή πετύχαμε τα γκολ στην αρχή του αγώνα. Αλλά δεν πρέπει να κοιτάμε τα περασμένα παιχνίδια. Πρέπει να κοιτάμε μπροστά. Σίγουρα, την Κυριακή θα έχουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός πρέπει να παίξει συγκεντρωμένος και δυνατά, όπως κάνει πάντα στο Καραϊσκάκη, ώστε να πάρουμε τη νίκη».

Η κούραση απ' την υπερπροσπάθεια των παικτών που έπαιξαν στη Μόσχα, μπορεί να επηρεάσει τον Ολυμπιακό την Κυριακή;

«Ναι, η κούραση μπορεί να επηρεάσει. Αλλά όπως είπα προηγουμένως, ο Ολυμπιακός διαθέτει ένα πολύ καλό ρόστερ. Σίγουρα, όλοι οι παίκτες που είναι στο ρόστερ και δεν έχουν παίξει στη Ρωσία, μπορούν την Κυριακή να βοηθήσουν την ομάδα».

Θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα προς τον κόσμο τώρα που ο Ολυμπιακός έχει μπει σε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα με πολλές υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη;

«Να συνεχίσουν να μας προσφέρουν τη βοήθειά τους όπως κάνουν έως τώρα. Είναι πολύ σημαντικό για μία ομάδα να την υποστηρίζει ο κόσμος της. Σίγουρα είναι πολύ σημαντικό για εμάς να δημιουργούν αυτήν την ατμόσφαιρα, τόσο εντός όσο και εκτός έδρας. Είναι σημαντικά για εμάς αυτή η βοήθεια».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons