OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΟΦΗ ΚΥΠΕΛΛΟ 1-0 (Melberg 81')




90' Τέσσερα λεπτά θα είναι οι καθυστερήσεις. ΤΕΛΙΚΟ 1-0

 87' Αλλαγή για τον ΌΦΗ. Ο Πίτσος αντί του Κάλαϊτζιτς.

83' Κίτρινη κάρτα βλέπει ο Φετφατζίδης.

81' ΓΚΟΛ 1-0 Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!...Από χτύπημα φάουλ του Ορμπάιθ, ο Μέλμπεργκ πιάνει κεφαλιά και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

  79' Κίτρινη κάρτα βλέπει ο Ντιόγκο.
  
 74' - Αλλαγή για τον ΟλυμπιακόΣτη θέση του Μανιάτη μπαίνει ο Φέισα.

73' - Αλλαγή για τον ΟΦΗΟ Καμπάνταης αντικαθιστά τον Μάντζιο, που δεν μπορεί να συνεχίσει.

 72': Ο Παπουλής βγαίνει στην αντεπίθεση από αριστερά και επιχειρεί το φαλτσαριστό σουτ, αλλά η μπάλα φεύγει άουτ από το απέναντι δοκάρι.

69' - Κίτρινη κάρτα για τον ΟΦΗ..Τη βλέπει ο Βερόν, για ένα δυνατό τάκλιν στον Ντιόγκο.

 67' - Κίτρινη κάρτα για τον ΟΦΗ..Τη βλέπει ο Γεωργίου, επίσης για καθυστέρηση.

66': Μετά από "1-2" των Ντιόγκο και Τζεμπούρ και κόντρες στην περιοχή, ο Αλγερινός φτάνει απέναντι στον Σαχσανίδη, αλλά το "τσίμπημα" που κάνει στην μπάλα τη στέλνει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

65': Ο Φετφατζίδης κάνει ωραία ατομική ενέργεια και σουτάρει έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα φεύγει λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Σαχσανίδη.

62' - Αλλαγή για τον ΟλυμπιακόΣτη θέση του Αμπντούν περνάει ο Ντιόγκο.

55' - Κίτρινη κάρτα για τον ΟΦΗ Τη βλέπει ο Γαλανόπουλος για ένα δυνατό μαρκάρισμα στον Τοροσίδη.

52': Η απόκρουση της άμυνας -έπειτα από εκτέλεση φάουλ- στρώνει την μπάλα στον Χολέμπας, αλλά το σουτ που κάνει εκείνος δεν είναι καλό και φεύγει ψηλά άουτ.

48': Μετά από σύγχυση στην περιοχή του ΟΦΗ, οι Τζεμπούρ και Αμπντούν προσπαθούν διαδοχικά να πιάσουν σουτ, αλλά κοντράρονται αμφότερα κι απομακρύνονται.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα κάνει μια αλλαγή με την έναρξη του Β' ημιχρόνου. Ο Φετφατζίδης έκανε ζέσταμα στο μεγαλύτερο διάστημα που οι συμπαίκτες του ήταν στα αποδυτήρια

45'+2': Λήξη του πρώτου ημιχρόνου...Βλέποντας το πρώτο ημίχρονο εχουμε μεν την υπεροχή αλλα ειμαστε επιπολαιοι στην τελική προσπάθεια... Θα επρεπε να σουτάρουν πιο πολύ εχουν απεναντί τους ενα απειρο τερματοφύλακα αποκλείεται να μην φάει 1-2 γκόλ απο 2-3 δυνατά σούτ... ελπίζω στο β ημίχρονο να ειμαστε πιο πολύ ομαδικοί και τα γκόλ θα μπούν εύκολα...Ο ντιόγκο εχει θέση σήμερα και θα βοηθήσει στην επίθεση.... Οχι τόσα πολλα γεμίσματα η μπάλα να ειναι κάτω με γρήγορες εναλλαγές...


43': Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό!Έπειτα από εξαιρετική σέντρα του Ορμπάιθ από δεξιά, ο Μανιάτης πιάνει την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, αλλά στέλνει την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι!

38': Μετά από εκτέλεση φάουλ του Χολέμπας και ασθενή απομάκρυνση από τον Σαχσανίδη, ο Φουστέρ προσπαθεί να σουτάρει απευθείας, αλλά η μπάλα φεύγει ψηλά άουτ.

 36': Η καλή σέντρα του Μιραλάς από αριστερά βρίσκει τον Μαρκάνο, αλλά η κεφαλιά που πιάνει εκείνος φεύγει λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι.

25': Ο Χολέμπας εκτέλεσε με φάλτσο ένα φάουλ από δεξιά, αλλά οΣαχσανίδης πρόλαβε να διώξει σε κόρνερ, προ του Τοροσίδη.

21': Νέα ευκαιρία για τον Ολυμπιακό! Μιραλάς κάνει ωραία ατομική ενέργεια από τον άξονα, προτιμά να τελειώσει τη φάση από το ύψος της περιοχής, αλλά το συρτό σουτ έφυγε έξω από το δεξί δοκάρι!

20': Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό!Μετά από νέα καλή σέντρα του Αμπντούν από δεξιά, ο Τζεμπούρ κάνει αμαρκάριστος την προβολή στο δεύτερο δοκάρι, αλλά στέλνει την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

16': Καλή φάση για τον Ολυμπιακό.Μετά από δυνατό σουτ του Αμπντούν που αποκρούστηκε ασταθώς από τον Σαχσανίδη, ο Τζεμπούρ προσπάθησε να επωφεληθεί, αλλά η προβολή του αποκρούστηκε από τον γκολκίπερ του ΟΦΗ σε κόρνερ.

11': Ο Αμπντούν ντριμπλάρει ωραία τον Βάντο από δεξιά κι επιχειρεί τη σέντρα, αλλά η μπάλα καταλήγει στην αγκαλιά του Σαχσανίδη.

8': Πρώτη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό!Μετά από ωραία σέντρα του Αμπντούν από δεξιά, ο Μιραλάς επιχειρεί εναέριο βολέ από το δεύτερο δοκάρι, αλλά η μπάλα φεύγει λίγο πάνω από την εστία του Σαχσανίδη.

6': Επιθετικός -όπως αναμενόταν και όπως συνηθίζει στο ξεκίνημα των αγώνων του- ο Ολυμπιακός. Τις αντεπιθέσεις θα ψάξει εμφανώς ο ΟΦΗ.

 Τερματοφύλακας (στην πρώτη φορά που τίθεται απέναντι στην παλιά του ομάδα) ο Κάρολ και στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- οι Χολέμπας, Μαρκάνο, Μέλμπεργκ και Τοροσίδης. Σε ρόλο "σκούπας" στα χαφ θα είναι ο Ορμπάιθ, μπροστά του οι Μανιάτης-Φουστέρ και στην τριάδα της επίθεσης οι Μιραλάς (αριστερά), Αμπντούν (δεξιά) και Τζεμπούρ (κορυφή).

Κάπως έτσι, το σημερινό 4-3-3 των "ερυθρόλευκων" θα διαμορφωθεί ως εξής:

Εμφανή στη σύνθεση του Ολυμπιακού τα... σημάδια του rotation. Κι αυτό διότι πέραν εκείνων που ο Ερνέστο Βαλβέρδε αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής (Ιμπαγάσα, Μακούν, Καζίμ, Μοντέστο), επέλεξε να ξεκουράσει τον Αβραάμ Παπαδόπουλο και να επαναφέρει τον Κάρολ κάτω από τα δοκάρια.

Για τον Ολυμπιακό, λοιπόν, ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει επιλέξει τους εξής:

 Η 11άδα που επέλεξε να ξεκινήσει τον αγώνα ο Βαλβέρδε αποτελείται από τους: Κάρολ, Τοροσίδη, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέμπας, Ορμπάιθ, Μανιάτη, Φουστέρ, Αμπντούν, Μιραλάς και Τζιμπούρ. 

 Στον πάγκο για τον Ολυμπιακό βρίσκονται απόψε οι: Μέγιερι, Φέισα, Φετφατζίδης, Αβραάμ, Διαμαντάκος, Ντιόγο, Ποτουρίδης.

Την ίδια ώρα, ο Αναστόπουλος παρατάσσει τους εξής για τον ΟΦΗ:

 Σαχσανίδη, Βάντο, Γεωργίου, Ταυλαρίδη, Γαλανόπουλο, Βερόν, Κάλαϊτζιτς, Ζόρντι Λόπεζ, Παπουλή, Σίσιτς και Μάντζιο.

 Για τον ΟΦΗ, από την άλλη, αναπληρωματικοί θα είναι οι: Χόρχε Λόπεζ, Πίτσος, Σόουζα, Καμπάνταης, Ξενοδόχοφ, Νύκταρης, Ζαχαράκης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons