OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Ο Νταμπίζας μαθαίνει προπονητική από τον Βαλβέρδε...

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ματς με τον Παναιτωλικό (Κυριακή 1/4, 19:00) συνεχίστηκε την Πέμπτη, με προπόνηση στην οποία βρέθηκε και ο μελλοντικός προπονητής, Νίκος Νταμπίζας.

Σε ρυθμούς Παναιτωλικού κινούνται άπαντες στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο, αφού το πρωτάθλημα δεν έχει κριθεί μαθηματικά και στο Αγρίνιο οι Πειραιώτες έχουν την ευκαιρία να κατακτήσουν το 39ο τίτλο της ιστορίας τους σε περίπτωση που ισχύσει η τιμωρία της Superleague.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν πρόκειται να αφήσει τους ποδοσφαιριστές τους να αδιαφορήσουν και να χαλαρώσουν προτού κριθεί ο τίτλος και αυτό το φάνηκε κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, όπου προχώρησε σε πολύ λίγες αλλαγές στην ενδεκάδα.

Σ' ότι αφορά στο ματς της Κυριακής με τον Παναιτωλικό (1/4, 19:00), οι "ερυθρόλευκοι" συνέχισαν την προετοιμασία τους, με μια πρωινή προπόνηση την Πέμπτη και δίχως να προκύψει κάποιο πρόβλημα. Το ευχάριστο για τον Ισπανό τεχνικό της ομάδας είναι πως η μοναδική απουσία είναι του Μάρκο Πάντελιτς, όπου αναμένεται να επιστρέψει την επόμενη σεζόν.

Στα της προπόνησης, αξίζει να σημειωθεί πως το παρών έδωσε και ένας πρώην παίκτης της ομάδας, ο Νίκος Νταμπίζας. Ο πρώην άσος των "ερυθρολεύκων" σκοπεύει να ακολουθήσει καριέρα προπονητή και βρέθηκε στου Ρέντη, προκειμένου να δει τον τρόπο δουλειάς του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Η προετοιμασία των Πειραιωτών θα συνεχιστεί την Παρασκευή με πρωινή προπόνηση (10:30).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons