OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Κουνάει σεντόνι και στους Νέους...

Ο φυσικός χώρος της μεγαλύτερης ελληνικής ομάδας είναι το Champions League. Δεν θα μπορούσε να λείπει από εκεί και η ακαδημία του Ολυμπιακού. Προς πλήρη επιβεβαίωση της εφημερίδας «ΓΑΥΡΟΣ» πλέον οι «ερυθρόλευκοι» είναι πλέον και με τη βούλα στη διοργάνωση The Next Gen Series ή αλλιώς το Champions League των Νέων!

Οι Νέοι του Θρύλου από την καινούργια αγωνιστική σεζόν θα συμμετέχουν στη συγκεκριμένη διοργάνωση, καθώς επετεύχθη η συμφωνία μεταξύ των Πειραιωτών και της διοργανώτριας αρχής, μετά το ταξίδι του διευθύνοντα συμβούλου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννη Βρέντζου, στο Λονδίνο.

Μάλιστα ο παράγοντας των «ερυθρόλευκων» παρακολούθησε, όπως είχε αποκαλύψει ο «ΓΑΥΡΟΣ», και τον τελικό της σεζόν 2011-12 ανάμεσα σε Ίντερ και Άγιαξ, με τους Ιταλούς να είναι αυτοί που κατάφεραν να σηκώσουν το τρόπαιο στη διαδικασία των πέναλτι.

Στη διοργάνωση The Next Gen Series συμμετέχουν μερικά από τα κορυφαία κλαμπ της Ευρώπης, όπως η Μπαρτσελόνα και η Μάντσεστερ Σίτι και από τη νέα χρονιά ανάμεσά τους θα είναι και ο Θρύλος, όπως και η Τσέλσι που πρόσφατα συμφώνησε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons