OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Άρεσαν Τάισον, Σόσα....

Ο Τάισον και ο Ερνέστο Σόσα πλήγωσαν τον Ολυμπιακό με τη Μέταλιστ στον επαναληπτικό της φάσης των 16 του Γιουρόπα Λίγκ, ωστόσο τόσο ο Βραζιλιάνος all around επιθετικός, όσο και ο Αργεντίνος μέσος έκαναν ιδιαίτερη εντύπωση στους ανθρώπους του Θρύλου.

Σύμφωνα με τη «Γάτα» για τον Τάισον μόνο καλά λόγια είχαν να λένε στο λιμάνι καθώς ήταν εξαιρετικά δύσκολος και απρόβλεπτος αντίπαλος και φρόντισαν να διερευνήσουν μάλιστα και τις απαιτήσεις των Ουκρανών μαθαίνοντας ότι η τιμή πώλησης που έχει τεθεί για χάρη του είναι μεγαλύτερη των 7 εκατομμυρίων ευρώ.

Πολλά και κολακευτικά σχόλια συγκέντρωσε και ο Ερνέστο Σόσα, ο οποίος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τον Ολυμπιακό όταν έπαιζε στη Νάπολι και πιο παλιά στη Μπάγερν. Ο Αργεντίνος μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις πίσω από τον κεντρικό επιθετικό και στον Πειραιά εκτιμούν ότι πρόκειται για εξαιρετική περίπτωση. Με δεδομένο ότι θέλει να αποχωρήσει από το Χάρκοβο, δεν αποκλείεται το όνομά του να επανέλθει στην ερυθρόλευκη επικαιρότητα στο άμεσο μέλλον... 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons