OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Δεν ήταν το καλύτερο μας ματς...

Ο Όλοφ Μέλμπεργκ τόνισε πως το 7-2 επί του Αστέρα Τρίπολης δεν ήταν το καλύτερο ματς του Ολυμπιακού, ενώ ξεκαθάρισε πως οι συμπαίκτες του θα πρέπει να γίνουν πιο ομαδικοί.

 Μπορεί ο Ολυμπιακός να κέρδισε με 7-2 τον Αστέρα Τρίπολης, παρόλα αυτά ο Όλοφ Μέλμπεργκ μετά τον αγώνα ήταν ιδιαίτερα προσγειωμένος και ίσως τσαντισμένος με την συμπεριφορά των συμπαικτών του στο πρώτο ημίχρονο.

Από το παιχνίδι πάντως ξεχώρισε γι ακόμα μία φορά η άψογη συμπεριφορά του κόσμου που μάλιστα δεν έφευγε από το γήπεδο μέχρι να αποθεώσει τους παίκτες.

Αναλυτικά: "Δεν επιτρέπεται αμυντικά να χάνεις την αυτοσυγκέντρωση σου σε κανένα ματς γιατί θα το πληρώσεις, κάτι που πάθαμε. Στο δεύτερο ημίχρνο αλλάξαμε τη νοοτροπία μας και γυρίσαμε το ματς".

Για το παιχνίδι, τόνισε: "Συνολικά δεν ήταν το καλύτερο ματς του Ολυμπιακού, γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε το πρώτο ημίχρονο. Σίγουρα είναι σημαντικό πως γυρίσαμε το παιχνίδι, αλλά ως "καλύτερο" ματς δεν θα το έλεγα.

Χάσαμε την συγκέντρωση μας. Δεν πρέπει να επαναληφθεί στο ματς με τον ΟΦΗ στο Κύπελλο. Ο Ολυμπιακός είναι δυνατός όταν ο ένας παίζει για τον άλλο. Όταν παίζουμε έτσι κανείς δεν μπορεί να μας νικήσει κανείς. Ήταν ένα ξύπνημα, θα έλεγα, το σημερινό. Ένα ταρακούνημα".

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού, τόνισε: "Ήταν φοβερό. Ο κόσμος όλη τη χρονιά μας στηρίζει. Όχι μόνο σήμερα. Πάντα σε όλη μου την καριέρα είχα οπαδούς που με στήριζαν και το ίδιο συμβαίνει κι εδώ. Ήταν σημαντικό πραγματικά".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons