OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Βελτιώνεται η κατάσταση του Μουάμπα...

Θετικά ήταν αυτή τη φορά τα νέα για την κατάσταση του Φαμπρίς Μουάμπα. Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από το «London Chest Hospital», η υγεία του 23χρονου ποδοσφαιριστή της Μπόλτον παρουσιάζει «μικρά σημάδια βελτίωσης», ενώ «η καρδιά του λειτουργεί πλέον χωρίς φαρμακευτική αγωγή». Ωστόσο επισημαίνεται ότι η κατάστασή του παραμένει κρίσιμη.

Ο 23χρονος μέσος, πέντε λεπτά πριν την ανάπαυλα στην αναμέτρηση Κυπέλλου ανάμεσα στην Τότεναμ και τη Μπόλτον στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», το βράδυ του Σαββάτου, κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο! Η καρδιακή προσβολή τον οδήγησε στο νοσοκομείο του Λονδίνου που ειδικεύεται σε καρδιολογικά θέματα. Ο σφυγμός του επανήλθε περίπου δύο ώρες μετά το συμβάν, αλλά η κατάστασή του μέχρι και σήμερα θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμη.

Πάντως σύμφωνα με την τελευταία πληροφόρηση από το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύεται ο 23χρονος, η κατάστασή δείχνει «μικρά σημάδια βελτίωσης» και ο παίκτης μπορεί πλέον να κουνήσει τα χέρια του και τα πόδια του, χωρίς ωστόσο να έχει αποφύγει τον κίνδυνο. Σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ πιθανώς να ακολουθήσει νέα ενημέρωση ακόμα και μέσα στην ημέρα.

Αναλυτικά η κοινή ανακοίνωση της Μπόλτον και του London Chest Hospital αναφέρει:

«Ο Φαμπρίς Μουάμπα παραμένει στη μονάδα εντατικής θεραπείας του London Chest Hospital, όπου σήμερα έδειξε μικρά σημάδια βελτίωσης. Η καρδιά του χτυπάει πλέον χωρίς τη βοήθεια φαρμακευτικής αγωγής και μπορεί να κινήσει τα χέρια του και τα πόδια του. Ωστόσο μια μακροπρόθεσμη εκτίμηση για την κατάστασή του δεν είναι εφικτή ακόμα και θα χρειαστεί χρόνο. Βρίσκεται ακόμα σε κρίσιμη κατάσταση και θα συνεχίσει να παρακολουθείται στενά από το προσωπικό της μονάδας εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου». 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons