OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Φέτος είμαστε ομάδα...

Ο Γιώργος Πρίντεζης συνέχισε τις υψηλές πτήσεις του με την «ερυθρόλευκη» φανέλα στον αγώνα με την Σιένα στην Τοσκάνη. Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού στον πρώτο  ματς της σειράς με τους Ιταλούς πέτυχε 20 πόντους, με τα καλάθια του να μπαίνουν την στιγμή που η μπάλα έκαιγε υπερβολικά. Ο Πρίντεζης μίλησε στον στον Sentra 103.3 για το παιχνίδι με την Σιένα, για τα πέντε φάουλ του Σπανούλη, αλλά και για το τι προβλέπει για την συνέχεια.

Αναλυτικά ο «Πριντ» δήλωσε:

Για το αν ο Ολυμπιακός παίρνει την εκδίκηση του απέναντι στην Σιένα:

«Είναι δύο διαφορετικές χρονιές και δύο διαφορετικές ομάδες. Δεν έχουμε τίποτα χρωστούμενο από πέρυσι. Το γεγονός ότι κάναμε το μπρέικ, δεν σημαίνει κάτι περισσότερο ή λιγότερο από το 1-0. Η Σιένα είναι έμπειρη ομάδα και μπορεί να γυρίσει την εις βάρος της κατάσταση. Για αυτό τον λόγο, θέλει πολλή προσοχή το δεύτερο ματς, ίσως περισσότερη από το σημερινό».

Για τα σφυρίγματα στον Σπανούλη που είχαν ως αποτέλεσμα να αποβληθεί με πέντε φάουλ, τεσσεράμισι λεπτά πριν το τέλος:

«Η αποβολή του Βασίλη ήταν μεγάλο πλήγμα για την ομάδα. Όλοι ξέρουμε τι δουλειά κάνει σε επίθεση και άμυνα. Φέτος όμως είμαστε περισσότερο ομάδα από κάθε άλλη χρονιά. Δουλέψαμε ομαδικά και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη».

Για τις προβλέψεις του εν όψει της συνέχειας:

«Προβλέψεις δεν κάνω ποτέ. Κάναμε το 1-0, αλλά έχουμε πολύ δρόμο ακόμα. Δεν έχει γίνει τίποτα ακόμα, γιατί όπως κάναμε εμείς το μπρέικ, αν δεν προσέξουμε μπορεί να το κάνει και η Σιένα».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons