OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

ΟLYMPIACOS - METALIST 1-2 (Marcano 15')(Villagra 81')(Devic 87')


Απίστευτη εξέλιξη στο ματς με τον Ολυμπιακό να χάνει τελικά 2-1 και την πρόκριση. Εντυπωσιακοί για ένα ημίχρονο οι "ερυθρόλευκοι" όταν είχαν δύο δοκάρια και προηγήθηκαν στο 15' με τον Μαρκάνο, δέχθηκαν μεγάλη πίεση στο δέυτερο με τους Ουκρανούς να σκοράρουν (Βιγιάγκρα 80', Ντέβιτς 87') ενώ είχαν ακόμη χαμένο πέναλτι και δοκάρι.

86' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΛΙΣΤ!Μετά από κόρνερ και αδράνεια στην άμυνα (και του Μέγιερι) ο Ντέβιτς από κοντά σκοράρει και βλέπει την κίτρινη κάρτα για τον προκλητικό πανηγυρισμό του.

80' ΓΚΟΛ ΙΣΟΦΑΡΙΖΕΙ Η ΜΕΤΑΛΙΣΤΟ Βιγιάγκρα με προβολή νικά τον Μέγιερι και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

79' Κίτρινη κάρτα βλέπει ο Παπαδόπουλος που χάνει το επόμενο ευρωπαϊκό ματς του Ολυμπιακού.

77' Αποκρούει ο Μέγιερι στην αλα Πανένκα εκτέλεση του Ντέβις!

77' Πέναλτι κερδίζει η Μέταλιστ σε χέρι του Μοδέστο.

77' Πολύ καλό σουτ από τον Τόρες, εξαιρετική απόκρουση του Μέγιερι.

75' Προσωπικό σόλο και δυνατό σουτ του Χολέμπας, η μπάλα άουτ.

 73' Ωραία ενέργεια του Μιραλάς και σέντρα από τα αριστερά, ο Μακούν έπιασε χλιαρή κεφαλιά που δεν δυσκόλεψε τον αντίπαλο τερματοφύλακα.
  
 71' Δοκάρι για την Μέταλιστ!Ο Τόρες ρίχνει κάτω τον Τοροσίδη, δεν δίνει το φάουλ ο διαιτητής και στην εξέλιξη της φάσης ο Μπλάνκο έχει σουτ σο αριστερό δοκάρι!

64' Χαμένη ευκαιρία για την Μέταλιστ!Ο Παπαδόπουλος "κόβει" τον Τάισον, αλλά αυτός επιμένει, ξααγίνεται κάτοχος της μπάλας, πιάνει το σουτ μέσα από την περιοχή, υποχρεώνοντας τον Μέγιερι να πέσει στην γωνία του και να διώξει με υπερένταση.

 53' Ο Χολέμπας από πλάγια θέση στην περιοχή επιχειρεί το σουτ, αλλά κοντράρει στον Βιγιάγκρα και καταλήγει εύκολα στην αγκαλιά του τερματοφύλακα της ουκρανικής ομάδας.

 46' Αλλαγή για την Μέταλιστ: Ο Ντέβιτς περνάει στην θέση του Μάρλος.

 Στο ημίχρονο βρίσκεται το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μέταλιστ. Μπροστά 1-0 στο σκορ, έπειτα από γκολ του Μαρκάνο στο 15’, οι «ερυθρόλευκοι» που έχουν πολλές χαμένες ευκαιρίες.


38' Καλή στιγμή για τον Ολυμπιακό!Ο Μιραλάς επικίνδυνα από δεξιά, πάει να τα κάνει όλα μόνος του, αλλά από πλάγια θέση και υπό πίεση δεν μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

35' Παραλίγο αυτογκόλ η Μέταλιστ!Ο Γκουεγιέ με κεφαλιά προς τα πίσω... δοκιμάζει την υπομονή των συμπαικτών του

28' Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό!Ο Φουστέρ βλέπει εκτός θέσης τον αντίπαλο τερματοφύλακα, αλλά το σουτ που δοκίμασε έφυγε μόλις άουτ.

Δοκάρι για τον Ολυμπιακό!Από το κόρνερ του Μιραλάς, ο Τοροσίδης σηκώθηκε πιο ψηλά από όλους και με κεφαλιά σημάδεψε το αριστερό δοκάρι!

16' Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό!Ο Φουστέρ βγάζει εξαιρετική κάθετη για τον Τζεμπούρ, χάνει το τετ-α-τετ ο Αλγερινός.

ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΙΠΙΑΚΟ, 1-0!Ο Χολέμπας έκανε την σέντρα από αριστερά και ο Μαρκάνο με άπιαστη κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και τους φίλους των "ερυθρολεύκων" στα ουράνια!

11' Λάθος στην μεσαία γραμμή, επωφελείται ο Τάισον, βγαίνει φάτσα με το τέρμα και σουτάρει, κοντράρει στον Παπαδόπουλο, αλλά δεν ξεγελιέται ο Μέγιερι, πέφτει και σώζει.

10' Μεγάλη χαμένη ετυκαιρία για τον Ολυμπιακό!Ο Τοροσίδης πέρασε σαν σταματημένο τον προσωπικό του αντίπαλο, έκανε την σέντρα κι ο Φουστέρ με γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

 4' Δοκάρι για τον Ολυμπιακό!Από πλάγια θέση ο Μιραλάς στέλνει με φαλτσαριστό σουτ την μπάλα στο δοκάρι!

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Μέγιερι, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Μαρκάνο, Χολέμπας, Ορμπάιθ, Μανιάτης, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μιραλάς και Τζιμπούρ. 

Στον πάγκο για τους «ερυθρόλευκους» θα βρίσκονται οι: Κάρολ, Μοντέστο, Παπάζογλου, Καζίμ, Μακούν, Αμπντούν, Ντιόγκο.

Η εντεκάδα της Μέταλιστ: Ντισλιένκοβιτς, Βιγιάγκρα, Τορσιλιέρι, Πσχιενιτσνίκι, Γκουέγιε, Ξαβιέ, Σόσα, Τόρες, Μπλάνκο, Μάρλος, Τάισον.

Την συνταγή που έφερε το «διπλό» επί της Μέταλιστ στο Χάρκοβο ακολούθησε ο προονητής του Θρύλου Ερνέστο Βαλβέρδε στην αποψινή ρεβάνε απέναντι στην ουκρανική ομάδα.

Ο Βάσκος τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας αποφάσισε να ξεκινήσει κατά τα 9/11 το σχήμα, που παρέταξε στο 0-1 της περασμένης Πέμπτης, έχοντας νέα πρόσωπα τους Χοσέ Χολέμπας και Αριέλ Ιμπαγάσα. Ο αριστεροπόδαρος αμυντικός πήρε την θέση του τιμωρημένου Όλοφ Μέλμπεργκ , με τον Ιβάν Μαρκάνο να μετατοπίζεται στο κέντρο της άμυνας και να πλαισιώνει τον Αβραάμ Παπαδόπουλο.

Όσον αφορά τον Ιμπαγάσα, ο «Κάνιο» προτιμήθηκε αντί του Ζαν Μακούν, με την τεχνική ηγεσία να ποντάρει πολλά΄επάνω του στο κομμάτι της δημιουργίας...

Κάτω από τα δοκάρια παρέμεινε ο Μπάλας Μέγιερι, ενώ την αμυντική τετράδα θα συνθέοσυν οι Τοροσίδης, Αβραάμ, Μαρκάνο και Χολέμπας.

Οι Μανιάτης, Ορμπάιθ θα είναι οι δύο καθαρόαιμοι κόφτες, με τον Αριέλ Ιμπαγάσα να αναλαμβάνει την οργάνωση του παιχνιδιού.

Οι Νταβίντ Φουστέρ και Κέβιν Μιραλάς θα ξεκινούν τις προσπάθειές τους από τις δύο πτέρυγες, ενώ ο Ράφικ Τζιμπούρ θα ηγηθεί των επιθετικών προσπαθειών του Θρύλου, ευελπιστώντας να βρει ξανά τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons