OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Να γιατί το παίρνει ο Θρύλος...

Μαθηματικά ο τίτλος δεν έχει κριθεί. Πολύ... μαθηματικά όμως! Εξίσωση να χάσει ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ και να ξαναγκελάρει μέχρι το φινάλε μπορεί να λυθεί; Να κερδίζει συνέχεια αυτός ο ΠΑΟ; Ούτε ο Αϊνστάιν!!!

Όλα δείχνουν, λοιπόν, ότι ο Ολυμπιακός θα σηκώσει το 39ο πρωτάθλημα. Σαφώς δεν το έχει πάρει από τώρα (όπως αποδείχτηκε ότι δεν το είχε πάρει από το... καλοκαίρι, όπως προέβλεπαν όλοι με βάση της διαφορά ποιότητας από τους υπόλοιπους). Όμως ο Ολυμπιακός έχει αυτοκτονήσει ήδη αρκετές φορές φέτος (με ΠΑΟ στο Καραϊσκάκη, με ΟΦΗ, με Δόξα, με Αστέρα, με Ξάνθη). Πόσες ακόμη ευκαιρίες να τους δώσει; Πώς να χάσει αυτός ο Ολυμπιακός από αυτόν τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ, για να ελπίσουν ξανά μέχρι να σταματήσουν να ελπίζουν;

Να, λοιπόν, γιατί ο Ολυμπιακός παίρνει και αυτό το πρωτάθλημα:

Γιατί έχει μια διοίκηση που βρίσκεται 24 ώρες το 24ωρο δίπλα στην ομάδα. Που δεν εφησυχάζει από τη διαφορά δυναμικότητας με τους αντίπαλούς της και φέρνει το χειμώνα Καζίμ, Ντιόγκο και Κάρολ. Που είναι σκληρή και μαχητική, που δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Που έχει συνεχώς φιλοδοξίες για βελτίωση και πρόοδο, που ονειρεύεται νέα αυτοκρατορία του Θρύλου στην Ελλάδα και ευρωπαϊκό άλμα στις διοργανώσεις της UEFA.

Γιατί έχει μακράν τον καλύτερο προπονητή από όλους όσοι έχουν εργαστεί στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Με μοντέρνες ιδέες και τρόπους εφαρμογής τους, με εξαιρετικούς συνεργάτες, με επαγγελματική συμπεριφορά υψηλότατου επιπέδου, με άριστη διαχείριση του έμψυχου υλικού, με πολύ περισσότερα προτερήματα από αδυναμίες.

Γιατί έχει... πολύ μακράν το ποιοτικότερο ρόστερ από τις υπόλοιπες ομάδες της Λίγκας. Έχει τους καλύτερους και τους περισσότερους καλούς παίκτες από κάθε άλλη ομάδα. Δεν αποδιοργανώνεται από απώλειες τραυματισμών και τιμωριών, κάνει rotation με απόλυτη επιτυχία και δίχως σοβαρές διαφοροποιήσεις στην απόδοση.

Γιατί έχει παίκτες top επιπέδου και πολύ μεγάλης αξίας όπως ο Ιμπαγάσα, ο Μιραλάς, ο Τζεμπούρ, ο Τοροσίδης, ο Αβραάμ, ο Μέλμπεργκ, ο Μακούν, ο Καζίμ. Πανάκριβους στην διεθνή ποδοσφαιρική αγορά.

Γιατί έχει νοοτροπία πρωταθλητή, όπως φάνηκε όταν έμεινε αρκετά πίσω από τον Παναθηναίκό. Τον πίεσε με σερί νίκες, τον άγχωσε και τον διέλυσε προτού τον αντιμετωπίσει στο ΟΑΚΑ!

Γιατί ο κόσμος του είναι πάντοτε δίπλα, στα ωραία και στα δύσκολα. Δίχως αηδίες επεισοδίων, δίχως άλλες σκέψεις, αποτελεί στήριγμα για την πανίσχυρη έδρα του Καραίσκάκη και για τις αποστολές μακριά από το σπίτι.

Για αυτούς βασικά και για πολλούς ακόμη επιμέρους λόγους, ο Ολυμπιακός μετράει πλέον αντίστροφα για τη φιέστα τίτλου. Λογικά στις 8 Απριλίου. Ετοιμαστείτε...



Χρήστος Μεγγλίδης
 http://www.thrylos.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons