OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Χωρίς Τοροσίδη στο ντέρμπι...

Με μια σημαντική απώλεια θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο μεγάλο ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής κόντρα στον Παναθηναϊκό. Δεν πρόκειται όμως, για τον Αριέλ Ιμπαγάσα που προπονήθηκε κανονικά, αλλά για τον Βασίλη Τοροσίδη που ολοκλήρωσε τραυματίας το ματς με την Μέταλιστ και τελικά έμεινε εκτός αποστολής.

Στην 19άδα που ανακοίνωσε ο Ερνέστο Βαλβέρδε μετά την τελευταία προπόνηση των «ερυθρολεύκων» δεν συμπεριλαμβάνονται ακόμη οι Φετφατζίδης, Ντιόγκο αλλά και οι Μόνχε, Δασκαλάκης και Μπάμποβιτς που θα γυμναστούν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη την Κυριακή το πρωί.

Κανονικά με την ομάδα προπονήθηκε ο Ιμπαγάσα που δείχνει πως ξεπέρασε τον τραυματισμό του, όπως άλλωστε και ο Γιάννης Μανιάτης, ο οποίος επίσης υπολογίζεται για το παιχνίδι απέναντι στους "πράσινους"..

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο τεχνικός των Πειραιωτών, Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 19 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι: Μέγερι, Κάρολ, Μοδέστο, Μέλμπεργκ, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Α. Παπαδόπουλος, Χολέβας, Ποτουρίδης, Φέισα, Μανιάτης, Ορμπάιθ, Μακούν, Καζίμ-Ρίτσαρντς, Αμπντούν, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μιραλάς, Τζιμπούρ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons