OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 73-64

Ο Πανιώνιος έβαλε δύσκολα στον Ολυμπιακό αλλά οι «ερυθρόλευκοι» ανέβασαν την απόδοσή τους στο τελευταίο δεκάλεπτο και αυτό ήταν αρκετό για να πάρουν την νίκη με σκορ 73-64 στο ΣΕΦ στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ και ουσιαστικά «κλείδωσαν» την 1η θέση στην κανονική διάρκεια. Κορυφαίοι για την ομάδα του Ίβκοβιτς, Πρίντεζης και Λο, πολύ καλή απόδοση για τους «κυανέρυθρους» έπιασαν Νάτζφεϊ και Στέφεσον.

Ο Ολυμπιακός από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο του αγώνα, εμφανίστηκε χωρίς φρεσκάδα και ενέργεια. Ο Πανιώνιος το εκμεταλλεύτηκε και παίζοντας σωστά στην άμυνα και δυνατά στην επίθεση και έκλεισε το δεκάλεπτο στο -3.

Το ίδιο μοτίβο και στην συνέχεια. Ο Ολυμπιακός είχε τις εξάρσεις του Πρίντεζη που σημείωσε 14 πόντους αλλά ως εκεί… Στίβεσον και Νάτζφεϊ έδιναν λύσεις στην ομάδα του Μπαρτζώκα που δεν έλεγε να… ξεκολλήσει.

Το 37-31 του ημιχρόνου επιβεβαίωνε ότι οι «ερυθρόλευκοι» είχαν αρκετές δυσκολίες στο ματς. Η τρίτη περίοδος ήταν ακόμα χειρότερη για τους γηπεδούχους. Ο Πανιώνιος με επιμέρους σκορ 23-21, πήρε και προβάδισμα στο ματς αλλά στην τελευταία περίοδο ένα σερί 12-0 του Ολυμπιακού, έδωσε την λύση. Το τελικό 73-64 έδωσε στους Πειραιώτες την νίκη έστω και αν αυτή ήταν δύσκολη.

Τα δεκάλεπτα: 17-14, 37-31, 58-54, 73-64

Oλυμπιακός(Ίβκοβιτς): Χάινς 5, Λο 9, Άντιτς 1, Σπανούλης 9, Ντόρσεϊ 8, Κέσελ 9, Πελεκάνος 2, Παπαδόπουλος, Γκετσεβίτσιους 8, Πρίντεζης 14, Μάντζαρης 3, Σλούκας 5

Πανιώνιος (Μπαρτζώκας): Ξανθόπουλος 8, Κιζ 9, Στίβεσον 13, Ντίμπλερ 3, Μπατής 3, Γιάνκοβιτς 2, Καββαδάς 5, Νάτζφεϊ 12, Παραγιός 2, Μπάρλος 7


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons