OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Κάποιοι έκριναν τον Τζιμπούρ, εγώ τον πίστευα...

Στιγμές ευτυχίας περνά στο Λιμάνι ο Τζαμέλ Αμπντούν, όμως δεν κοιτά μονάχα τον εαυτό του και στηρίζει σε κάθε ευκαιρία τους συμπαίκτες του. Τρανό παράδειγμα η αποθέωση στο πρόσωπο του Ραφίκ Τζιμπούρ, μετά το τέλος του ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Αλγερινός άσος, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον συμπατριώτη του, ενώ δεν έκρυψε την περηφάνια του τόσο για την εμφάνιση στο δεύτερο μέρος και το 7-2, όσο και για τον κόσμο.

Για την αναμέτρηση: "Είμαι πολύ περήφανος γιατί δέιξαμε ότι έχουμε χαρακτήρα. Παίξαμε ένα πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο στο δεύτερο ημίχρονο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την χαρά που δώσαμε στους φιλάθλους μας, στις οικογένειές μας και σε όλα τα μέλη του Ολυμπιακού".

Για το αν είναι χαρούμενος από την απόδοση των Μιραλάς και Τζιμπούρ: "Φυσικά, γιατί ειδικά μετά το παιχνίδι με την Μέταλιστ κάποιοι έκαναν κριτική στον Τζιμπούρ, αλλά εγώ ήξερα τις ικανότητές του, ήξερα ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα. Και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μας έχει βοηθήσει πολύ καθόλη την διάρκεια της χρονιάς".

Για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού: "Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι που έχουμε ένα τέτοιο κοινό, δεν υπάρχουνε πολλοί τέτοιοι φίλαθλοι στο ποδόσφαιρο. Και είμαστε περήφανοι που τους έχουμε πάντα με το μέρος μας. Τέλος εύχομαι να κάνουμε μια πολύ μεγάλη φιέστα μαζί τους όταν θα κερδίσουμε το Πρωτάθλημα, που πραγματικά πιστεύω ότι θα το κερδίσουμε".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons