OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Μαρινάκης σε ρόλο εμψυχωτή

Το κρύο Χάρκοβο δεν κατάφερε να ξεπεράσει την χθεσινή κρύα ατμόσφαιρα στο γήπεδο «Καραϊσκάκη», με τους φίλους του Ολυμπιακού να βλέπουν την ομάδα τους να «πετάει» την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League, έπειτα από ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο.

Τα αθλητικά νέα των Πειραιωτών θέλουν την απογοήτευση να κυριαρχεί στους κύκλους της ομάδας, ωστόσο ο πρόεδρος της ομάδας, Βαγγέλης Μαρινάκης, θέλησε με τον τρόπο του να δείξει στους παίκτες ότι υπάρχει συνέχεια.

«Κάνατε ένα καλό παιχνίδι, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, όπου ήμασταν πολύ καλύτεροι από τους αντιπάλους μας. Στην επανάληψη μας τιμώρησε η μπάλα. Όμως δεν τα παρατάμε», ήταν τα λόγια του προέδρου της ομάδας, που ζήτησε από τους παίκτες του να συνεχίσουν την προσπάθεια τους και να δείξουν προσοχή στην αναμέτρηση της Κυριακής (18/03) κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Η πρόκριση στους ημιτελικούς της διοργάνωσης, είναι ένα όνειρο που έληξε άδοξα για τον Ολυμπιακό, ωστόσο τα αποτελέσματα στοιχήματος κατάκτησης του πρωταθλήματος δεν έχουν κρίνει ακόμα τον φετινό νικητή.

Οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται στο επερχόμενο ντέρμπι να σφραγίσουν την κορυφή, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να δίνει το σύνθημα της νίκης : «Πάμε γερά, πάμε δυνατά. Έχουμε ένα παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή που πρέπει να κερδίσουμε. Προχωράμε».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons