OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-1 (Abdoun 51')



 
 
 
 
Ο διαιτητής της αναμέτρησης βγήκε στον αγωνιστικό χώρο, είδε πως δεν μπορεί να συνεχιστεί το παιχνίδι και σφύριξε για τελευταία φορά.
 
Οριστική διακοπή στο παιχνίδι.

 Νέα διακοπή στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, λόγω έντασης και φόβων για εισβολή οπαδών στο γήπεδο. Μπροστά 1-0 στο σκορ οι "ερυθρόλευκοι", έπειτα από γκολ του Αμπντούν στο 51'!


 Φωτιά στην Θύρα 5 αυτή την στιγμή.Συνεχίζεται η "μάχη" μεταξύ οπαδών και ΜΑΤ.

Ο Κάκος φεύγει για τα αποδυτήρια.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού, μαζεύονται στη μεσαία γραμμή, όπως και ο βοηθός. Νέα διακοπή στην αναμέτρηση

Το ίδιο πράγμα είχε κάνει και στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, ο Βαλβέρδε, βάζοντας τον Μαρκάνο δίπλα στον Μέλμπεργκ.

 76' Αλλαγή και για τον Ολυμπιακό. Ο Μοντέστο αφήνει τη θέση του στον Μαρκάνο.

76' Αλλαγή για τον Παναθηναϊκο. Ο Τοτσέ στη θέση του Ζέκα.

62' Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Ο Καζίμ αφήνει το παιχνίδι και μπαίνει ο Τζεμπούρ.

51' Γκολ για τον Ολυμπιακό με τον Τζαμέλ Αμπντούν να "παγώνει" το ΟΑΚΑ.Ο Μακούν παίρνει την μπάλα από τον Κατσουράνη, δίνει στον Αμπντούν, εκείνος μπαίνει από αριστερά στην περιοχή, κάνει καταπληκτικό πλασέ και ανοίγει το σκορ για τον Ολυμπιακό. 1-0 πλέον.

46' Ο Παναθηναϊκός στη σέντρα και το παιχνίδι ξεκινάει και πάλι.

Οι δυο ομάδες επιστρέφουν στο γήπεδο. Το β' μέρος θα ξεκινήσει σε λίγο και... ο Θεός βοηθός!

 Με αλλαγή θα ξεκινήσει το δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός. Ο Βύντρα θα πάρει τη θέση του Μαρίνου, ο οποίος δεν μπορεί να συνεχίσει.

Σε πέντε λεπτά θα ξεκινήσει το παιχνίδι -με τη ρητή τοποθέτηση του Κάκου ότι εφόσον δημιουργηθεί το παραμικρό, θα το διακόψει οριστικά.

Η θέση του Ολυμπιακού προς την αστυνομία είναι "εσείς αναλαμβάνετε την ευθύνη".

 Οι διαβουλεύσεις για το αν θα συνεχιστεί το ματς είναι ακόμα σε εξέλιξη, με ανθρώπους της διοργανώτριας να αναφέρουν πως σε δέκα περίπου λεπτά θα ληφθεί οριστική απόφαση.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, 2-3 αστυνομικοί έχουν τραυματιστεί αρκετά σοβαρά κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων με τους κουκουλοφόρους.

Σύσκεψη πραγματοποιείται στα αποδυτήρια μεταξύ του Κάκου, της αστυνομίας και εκπροσώπων της Σούπερ Λίγκας για να αποφασιστεί τι θα γίνει από 'δω και πέρα.

Καθυστέρηση στην έναρξη του β' ημίχρονου στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, λόγω επεισοδίων που έχουν δημιουργηθεί ανάμεσα σε κουκουλοφόρους και τις αστυνομικές δυνάμεις...

 35': Κακό το θέαμα μέχρι τώρα, με τον Παναθηναϊκό μπλοκαρισμένο και τον Ολυμπιακό να μην ολοκληρώνει τις αντεπιθέσεις που ψάχνει από τα πλάγια.

19': Νέα εντυπωσιακή ενέργεια του Μιραλάς, που περνάει δύο αμυντικούς και μπαίνει στην περιοχή, αλλά κόβεται τελευταία στιγμή σε κόρνερ από τον Καντέ.

2': Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό! Ο Μιραλάς πέρασε εντυπωσιακά από δεξιά τον Σαριέγκι, γύρισε την μπάλα στη μικρή περιοχή, αλλά ο Μακούν που πετάχθηκε εκεί, έστειλε την κεφαλιά να φύγει ελάχιστα έξω από το απέναντι δοκάρι!

Ένα τέταρτο πριν τη σέντρα του μεγάλου ντέρμπι και στις εξέδρες του ΟΑΚΑ βρίσκονται περίπου 50.000...

Πολύ ξύλο στο ΟΑΚΑ, τα ΜΑΤ μπήκαν και στην εξέδρα...

Αναλυτικά η σύνθεση του Ολυμπιακού αποτελείται από τους εξής: Μέγερι, Χολέμπας, Α. Παπαδόπουλο, Μέλμπεργκ, Μοντέστο, Ορμπάιθ, Μανιάτη, Μακούν, Αμπντούν, Καζίμ και Μιραλάς.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, λοιπόν, έχει αφήσει εκτός τους Τζεμπούρ, Ιμπαγάσα και Μαρκάνο και ξεκινά ως βασικούς τους Μοντέστο, Καζίμ και Αμπντούν.

Παναθηναϊκός: Καρνέζης, Σαριέγκι, Καντέ, Βιτόλο, Χριστοδουλόπουλος, Κουίνσι, Ζέκα, Μαρίνος, Σιμάο, Κατσουράνης, Σπυρόπουλος.

Περίπου 10 χιλιάδες κόσμος υπολογίζεται να είναι στις εξέδρες σχεδόν μία ώρα πριν από την έναρξη του ντέρμπι.

Στο γήπεδο έχουν φθάσει και ο Κάκος με τους βοηθούς του, που επιθεώρησαν τον αγωνιστικό χώρο.





Ένταση επικράτησε για κάποια στιγμή έξω από το Ολυμπιακό Στάδιο, η οποία σημειώθηκε ανάμεσα σε οπαδούς των γηπεδούχων και στην αστυνομία.

Το συμβάν καταγράφηκε όταν… άναψαν τα αίματα προσωρινά, καθώς οπαδοί του ΠΑΟ προσπάθησαν να μπουν στο γήπεδο, χωρίς να διαθέτουν εισιτήριο, σχεδόν δύο ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης της 25ης αγωνιστικής. Για αυτό έπεσαν και κάποια δακρυγόνα.

Εκείνη την ώρα εντός του γηπέδου βρισκόταν ήδη ο Ολυμπιακός, ενώ αναμενόταν η άφιξη του Παναθηναϊκού.

Περίπου δύο ώρες πριν από την σέντρα του ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής, λίγο πριν τις 17:30, αφίχθη η αποστολή του Θρύλου στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά από την αναχώρηση από το Ρέντη με τη συνοδεία των ΓΑΥΡΩΝ που συνόδευσαν για κάποια απόσταση την αποστολή, έφθασαν στο ΟΑΚΑ, στο οποίο είναι έντονη η παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων.

Οι Πειραιώτες, που έφθασαν πριν από τους γηπεδούχους στην Καλογρέζα, μπήκαν στο ΟΑΚΑ χωρίς να υπάρξει πρόβλημα στην άφιξή τους.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons