OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Preview: Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός (19:30, Νοvasports 1)...


Ήρθε η ώρα! Το μεγάλο ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό έφτασε (Κυριακή, 19:30, Νοvasports 1). Η διαφορά των τεσσάρων βαθμών που χωρίζει τους δύο «αιώνιους» δεν επιτρέπει να χαρακτηριστεί ματς-ξεκαθαρίσματος για τον τίτλο αυτό όμως δεν μειώνει σε καμία περίπτωση το ενδιαφέρον και το χρώμα… του αγώνα.

Προβλήματα και απουσίες υπάρχουν εκατέρωθεν αλλά οι δύο προπονητές, Ζεσουάλντο Φερέιρα και Ερνέστο Βαλβέρδε, επισημαίνουν ότι αυτό που τους απασχολεί είναι τι θα κάνουν οι… παρόντες και όχι οι απόντες. 

Παναθηναϊκός:

Τα δύο ντέρμπι στην σειρά, με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ δεν είχαν το αποτέλεσμα που περίμεναν στον Παναθηναϊκό. Οι δύο αυτές ήττες άφησαν τους «πράσινους» τέσσερις βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό και ουσιαστικά μετατρέπουν το ντέρμπι της Κυριακής σε τελευταία ευκαιρία της ομάδας του Ζεσουάλντο Φερέιρα για τον τίτλο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, εκτός αποστολής έμεινε τελικά ξανά ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ κάτι που σημαίνει ότι στο κέντρο της άμυνας θα πάρει θέση ο Μπιάρσμιρ και ένας εκ των Σαριέγκι-Καντέ.

Ο Βιτόλο πρόλαβε να ξεπεράσει τον τραυματισμό στον αστράγαλο που αποκόμισε στην χθεσινή προπόνηση και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή από την οποία επίσης απουσιάζουν οι Πετρόπουλος, Ιωαννίδης, Μαυρίας, Λέτο, Κοτσόλης και Ρούντολφ.

Σε ό,τι αφορά το σχήμα και το σύστημα, αυτό το 4-6-0 του Φερέιρα μπορεί να διαβαστεί ως 4-3-3 καθώς στην μεσαία γραμμή θα υπάρχει τριάδα στην ευθεία που θα αποτελείται από Σιμάο, Βιτόλο και Κατσουράνη. Κουίνσι, Ζέκα και Χριστοδουλόπουλος θα είναι μπροστά τους ενώ στα άκρα της άμυνας θα πάρουν θέση – δεξιά – ο Μαρίνος και – αριστερά – ο Σπυρόπουλος.

Ολυμπιακός:

Η Μέταλιστ και ο αποκλεισμός, με τον τρόπο που ήρθε, από την συνέχεια του Europa League, έκοψαν εν μέρει την φόρα που είχε αποκτήσει ο Ολυμπιακός μετά τις τελευταίες εξαιρετικές του εμφανίσεις. Το +4 με το οποίο οι «ερυθρόλευκοι» πηγαίνουν στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ, τους δίνει την άνεση να παίξουν για δύο αποτελέσματα, έστω και αν οι ίδιοι τονίζουν ότι στόχος τους είναι μόνο η νίκη.

Στο αγωνιστικό, με μια σημαντική απώλεια θα παραταχθεί η ομάδα του Βαλβέρδε καθώς εκτός αποστολής έμεινε ο Βασίλης Τοροσίδης που είχε αποκομίσει ένα πρόβλημα τραυματισμού στο ματς με την Μέταλιστ. Αντίθετα, ο Αριέλ Ιμπαγάσα συμπεριλήφθηκε κανονικά και πιθανότατα θα είναι στο αρχικό σχήμα.

Στην 19άδα που ανακοίνωσε ο Ερνέστο Βαλβέρδε μετά την τελευταία προπόνηση των «ερυθρολεύκων» δεν συμπεριλαμβάνονται ακόμη οι Φετφατζίδης, Ντιόγκο αλλά και οι Μόνχε, Δασκαλάκης και Μπάμποβιτς που θα γυμναστούν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη την Κυριακή το πρωί.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο τεχνικός των Πειραιωτών, Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 19 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι: Μέγερι, Κάρολ, Μοδέστο, Μέλμπεργκ, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Α. Παπαδόπουλος, Χολέβας, Ποτουρίδης, Φέισα, Μανιάτης, Ορμπάιθ, Μακούν, Καζίμ-Ρίτσαρντς, Αμπντούν, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μιραλάς, Τζιμπούρ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons