OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Όλοφ, ο πρώτος που ανανεώνει…

Ο Μέλμπεργκ θα φορά τα «ερυθρόλευκα» για ένα ακόμη χρόνο και αυτό είναι οριστικό, αλλά όχι τυπικό. Η διοίκηση του Ολυμπιακού θέλει να φανεί πιστή στην δέσμευσή της ότι οι ανανεώσεις θα ξεκινήσουν μετά και την μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ως εκ τούτου η τυπική συνάντηση στα γραφεία της ΠΑΕ και φυσικά η υπογραφή του νέου συμβολαίου του Σουηδού στόπερ πάει για την άλλη εβδομάδα (το νωρίτερο), μετά δηλαδή από την επιστροφή από την Κρήτη και τον επαναληπτικό ημιτελικό με τον ΟΦΗ. 

Επί της ουσίας όμως το έδαφος έχει προετοιμαστεί από την πλευρά της διοίκησης και οι συζητήσεις θα έχουν απλά τυπικό χαρακτήρα. Η εκτίμηση όλων στον Ολυμπιακό για τον Μέλμπεργκ είναι τέτοια που το μόνο που ήθελαν να ακούσουν από αυτόν ήταν το «ναι, θέλω να μείνω», όλα τα υπόλοιπα τα θεωρούν εύκολα, αφού δεν πιστεύουν ότι υπάρχει περίπτωση να τα χαλάσουν στο οικονομικό.

Ο Σουηδός λοιπόν το μετέφερε σε όλους τους τόνους αυτό το… «ναι θέλω να μείνω» και ο Ολυμπιακός θα τον κρατήσει για τουλάχιστον ένα ακόμη χρόνο. Το συμβόλαιο θα είναι μονοετές και οι απολαβές σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες λίγο μικρότερες από αυτές που είχε φέτος. Η πρόταση αυτή, επειδή στον Ολυμπιακό θέλουν και ξέρουν να είναι πολύ προσεκτικοί γίνεται όχι γιατί ο Μέλμπεργκ μεγάλωσε ένα χρόνο, αλλά λόγω της οικονομικής κρίσης. Άλλωστε μην φανταστείτε ότι η μείωση είναι μεγάλη, απλά συμβολική είναι.

Αυτή είναι η μοναδική σχεδόν σίγουρη ανανέωση στον Ολυμπιακό. Για όλα τα υπόλοιπα ζητήματα στην διοίκηση του Ολυμπιακού είτε δεν έχουν αποφασίσει ακόμη, είτε έχουν αποφασίσει, αλλά είναι και θέμα διαπραγμάτευσης. Για τον Βαλβέρδε είναι γνωστό για παράδειγμα ότι έχουν αποφασίσει και χωρίς δεύτερη κουβέντα θέλουν να τον κρατήσουν, αλλά περιμένουν τον Ισπανό. Γενικά για όλα τα υπόλοιπα θέματα, ανανεώσεων, δανεισμών, προπονητή, κ.τ.λ οι σοβαρές συζητήσεις όντως θα ξεκινήσουν από την επόμενη εβδομάδα.

Α, και κάτι ακόμη. Και φέτος το καλοκαίρι η συζήτηση για τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού θα έχει Αρσεναλ μέσα. Και μάλιστα ίσως και πολύ Αρσεναλ…

 Του Μιχάλη Τσόχου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons