OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Ξεκίνησε η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Ο.Φ.Η.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας γυμνάστηκαν σήμερα στις 11:00 ξεκινώντας την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τον Ο.Φ.Η.(Τετάρτη 21/3, 19:00)

Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ή στο μεγαλύτερο μέρος του ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους αύριο με την προπόνηση που θα γίνει στις 19:00.

Τα εισιτήρια του αγώνα Κυπέλλου με τον Ο.Φ.Η.

H Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ενημερώνει τους φιλάθλους για τα εισιτήρια για τον αγώνα της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΟΦΗ.

H Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ενημερώνει τους φιλάθλους ότι τα εισιτήρια για τον αγώνα της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΟΦΗ, που θα διεξαχθεί μεθαύριο Τετάρτη 21/3 και ώρα 19:00 στο γήπεδο "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ", θα διατεθούν ως εξής:

Τα εισιτήρια θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του γηπέδου "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ", που βρίσκονται έξω από τη Θύρα 25, την Δευτέρα 19/3 και ώρες 12:00 - 18:00, την Τρίτη 20/3 και ώρες 10:00 – 18:00 και την Τετάρτη 21/3 από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα.

Επιπλέον, οι φίλαθλοι από την περιφέρεια και το εξωτερικό που επιθυμούν μεμονωμένα εισιτήρια, μπορούν να επικοινωνήσουν από το σταθερό τους τηλέφωνο, με το Γραφείο Εξυπηρέτησης Φιλάθλων Περιφέρειας και Εξωτερικού του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, στο τηλ. 210 4800909, την Δευτέρα 19/3 με ώρες επικοινωνίας 12:00 – 17:00 και την Τρίτη 20/3 με ώρες επικοινωνίας 10:00 – 17:00.

Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και κάθε φίλαθλος για να τα προμηθευτεί πρέπει να επιδείξει το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς του.

Επίσης, εισιτήρια θα διατεθούν με τηλεφωνική αγορά σε κάθε κάτοχο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ CITIBANKVISA, την Δευτέρα 19/3 μεταξύ των ωρών 12:00 - 18:00 και την Τρίτη 20/3 μεταξύ των ωρών 10:00 - 18:00, στο τηλ. 801 500 7777.

Η παραλαβή των εισιτηρίων που έχουν διατεθεί μέσω ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ CitibankVisa, θα πραγματοποιηθεί από το εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από τη Θύρα 5 του γηπέδου "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ", με την επίδειξη Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας, την Τετάρτη 21/3 από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα.

Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος θέλει να παραλάβει εισιτήρια άλλου φιλάθλου που έχει κάνει αγορά μέσω της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Citibank VISA, θα πρέπει οπωσδήποτε να προσκομίσει αντίγραφο του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας του φιλάθλου του οποίου το εισιτήριο επιθυμεί να παραλάβει.
Συμπληρωματικά των ανωτέρω, σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος θέλει να παραλάβει εισιτήριο/α άλλου φιλάθλου, θα πρέπει οπωσδήποτε να προσκομίσει και αντίγραφο του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας και τον κωδικό κράτησης, του φιλάθλου του οποίου το/τα εισιτήριο/α επιθυμεί να παραλάβει.

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι λόγω εργασιών αναβάθμισης που πραγματοποιούνται στο online σύστημα κράτησης εισιτηρίων του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, https://ticket.olympiacos.org, η εφαρμογή διάθεσης εισιτηρίων μέσω internet δεν θα είναι προσβάσιμη για τον συγκεκριμένο αγώνα.
Οι Τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 5€, 10€ & 50€ (VIP).

Φίλαθλοι, παρακαλούμε για την προστασία σας να προμηθεύεστε εισιτήρια ΜΟΝΟ από τα εκδοτήρια του Ολυμπιακού.

Συνεχίζεται αύριο Τρίτη η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα Κυπέλλου ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Ο.Φ.Η.

Από την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνεται ότι μετά τη σημερινή προσέλευση χιλιάδων φιλάθλων οι οποίοι προμηθεύτηκαν 3.180 εισιτήρια για τον αγώνα Κυπέλλου με τον ΟΦΗ, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 21/03, η διάθεση των εισιτηρίων θα συνεχιστεί αύριο Τρίτη (10:00 – 18:00) από τα εκδοτήρια του Γηπέδου "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ", έξω από την Θύρα 25. Oι τιμές των εισιτηρίων είναι: 5€, 10€ & 50€ (VIP).

Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και κάθε φίλαθλος για να τα προμηθευτεί πρέπει να επιδείξει το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς του.

Φίλαθλοι, παρακαλούμε για την προστασία σας, να προμηθεύεστε εισιτήρια ΜΟΝΟ από τα εκδοτήρια του Ολυμπιακού.


Μπείτε στη κλήρωση και δείτε και εσείς απο κοντά τον αγώνα του Ολυμπιακού απέναντι στον Ο.Φ.Η.!

Το olympiacos.org, μέσω της επίσημης σελίδας της ομάδας μας στο facebook, σας δίνει την δυνατότητα να παρακολουθήσετε, μαζί με την παρέα σας, τον αγώνα του Ολυμπιακού στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης", για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Ο.Φ.Η. την Τετάρτη 21/03/2012 στις 19:00. Τι κάνετε για να μπείτε στην κλήρωση!

1. Κάνετε Like τη επίσημη σελίδα του Ολυμπιακού στο facebook (πατήστε ΕΔΩ)

2. Συμπληρώστε τη σχετική λίστα με τα στοιχεία σας στο tab ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ.

* Οι 15 τυχεροί, που κερδίζουν από 2 εισιτήρια ο καθένας, θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά τη Τρίτη 20 Μαρτίου στις 16:00 το μεσημέρι.

Καλή τύχη σε όλους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons