OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Ο Παναιτωλικός και το κοινό του Μιραλάς...

Δίχως προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το εκτός έδρας ματς με τον Παναιτωλικό, ενώ ο κόσμος ετοιμάζεται να αποθεώσει τον Κέβιν Μιραλάς.

 Άλλη μια... συνηθισμένη μέρα στου Ρέντη. Μια από τις ημέρες που μοιάζει πολύ με την προηγούμενη, αφού οι Πειραιώτες συνέχισαν την προετοιμασία τους για τον Παναιτωλικό, δίχως να προκύψει κάποιο  νέο ή κάποιο πρόβλημα.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε συνεχίζει να δουλεύει, έχοντας όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, αν εξαιρέσουμε φυσικά τον Μάρκο Πάντελις, που επιστρέφει του χρόνου.

Αυτό σημαίνει πως ο Ισπανός τεχνικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους και να καταστρώνει σχέδια δίχως κανένα απολύτως εμπόδιο. Η τελευταία προπόνηση πριν το ματς στο Αγρίνιο (1/4, 19:00), έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο στις 14:00.

Σ' ότι αφορά στον Κέβιν Μιραλάς, ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να φωτογραφηθεί και να πάρει αυτόγραφα από τον Βέλγο άσο το Σάββατο το πρωί. Συγκεκριμένα, ο "δαίμονας" θα βρεθεί στις 11:30 στο Red Store του "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και θα περιμένει το κοινό του. Η αποθέωση είναι δεδομένη...

Θέλω να παραμείνω στον Ολυμπιακό...

Ο Κέβιν Μιραλάς με δηλώσεις του στο "France Football" τόνισε ότι θέλει να παραμείνει στον Ολυμπιακό καθώς νιώθει ότι βρίσκεται σε πολύ καλό περιβάλλον και περνάει καλά στην χώρα μας.
Επισήμανε, ότι πολλές ομάδες έχουν δείξει ενδιαφέρον γι' τον ίδιο ενώ όσον αφορά τα γκολ που έχει σημειώσει στο πρωτάθλημα είπε ότι στόχος του ήταν να πιάσει την περσινή του επίδοση. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Κέβιν, βρίσκεσαι με την ομάδα σου στην κορυφή της βαθμολογίας, έχετε ακόμα μπροστά σας το Κύπελλο και εσύ μόνος σου έχεις σημειώσει 18 γκολ σε 21 παιχνίδια. Τι άλλο μπορείς να ζητήσεις;

"Εντάξει, συμβαίνουν αυτά. Είμαι ήρεμος. Πέρυσι σημείωσα 14 γκολ. Ήθελα να κάνω το ίδιο και φέτος. Από τη στιγμή που είχα πιάσει τα 14 νωρίτερα, σκέφτηκα ότι μπορούσα να ξεπεράσω την προηγούμενη επίδοσή μου. Τα κατάφερα με τα τέσσερα γκολ που σημείωσα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Πραγματοποιήσαμε πολύ καλή σεζόν, παρόλο που αντιμετωπίσαμε προβλήματα στην αρχή".

Σου έχει δώσει συγχαρητήρια ο Βαλβέρδε;

"Δεν είναι προπονητής που μιλά πολύ. Έχει έρθει απλά να μου πει ότι δεν πρέπει να εκτελώ εγώ τα πέναλτι (σ.σ. γέλια)".

Η επιτυχία σου φέτος θεωρείς ότι θα σου ανοίξει πόρτες το καλοκαίρι;

"Πράγματι, υπάρχουν πολλές ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον, αλλά νιώθω πολύ καλά εδώ. Η ομάδα μου έδειξε εμπιστοσύνη όταν τα πράγματα είχαν αρχίσει να πηγαίνουν άσχημα για μένα. Επιπλέον, αμείβομαι πολύ καλά. Δεν θέλω να φύγω από αυτό το περιβάλλον. Αρέσει μάλιστα και στην οικογένειά μου. Θα ήθελα να μείνω για άλλη μια σεζόν"!

Στην πραγματικότητα, όμως, η Ελλάδα δεν ήταν και ο αγαπημένος σου προορισμός…

"Η αλήθεια είναι ότι δεν προόριζα τον εαυτό μου για εκεί. Μετά τη Σεντ- Ετιέν, όμως, αναζητούσα νέες προκλήσεις, μακριά από εδώ. Οι εμφανίσεις μου στην Ελλάδα με βοήθησαν να επιστρέψω στην εθνική ομάδα και να μιλούν για μένα".

Για το τέλος, πες μας για τον Τζιάνι Μπρούνο, ο οποίος βαδίζει στα βήματά σου (από την Σταντάρ Λιέγης πήγε στη Λιλ)

"Τον ξέρω πολύ καλά. Είναι πραγματικός σκόρερ. Κάνει ωραία πράγματα και έχει πραγματοποιήσει εντυπωσιακή πρόοδο. Ελπίζω στο μέλλον να μην κάνει τα ίδια λάθη με μένα".




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons