OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Η περηφάνια των παικτών του Θρύλου...

Όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού ήταν πρωταγωνιστές σε αυτή τη μεγάλη πρόκριση και έχουν κάθε δικαίωμα να πανηγυρίζουν…

ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ: “Ήταν πολύ μεγάλη επιτυχία. Η πρόκριση στο φάιναλ φορ είναι πολύ μεγάλη υπόθεση, γι’ αυτήν την ομάδα. Θα συμμετάσχω για δεύτερη φορά σ’ ένα φάιναλ Φορ, που είναι γιορτή για το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Πάμε να το ευχαριστηθούμε, αφού δεν είμαστε το φαβορί”, δήλωσε ο διεθνής φόργουορντ.

ΣΛΟΥΚΑΣ: “Σίγουρα είναι τεράστια επιτυχία, είχαμε πίστη ακολουθήσαμε το πλάνο του προπονητή και τα καταφέραμε…”, τόνισε αρχικά ο γκαρντ των Πειραιωτών και πρόσθεσε… “Παίρνεις τεράστια δύναμη από τον λαό του Ολυμπιακού. Είναι κάτι πολύ όμορφο”.

ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ: “Είμαι πολύ χαρούμενος που στην πρώτη μου χρονιά στον Ολυμπιακό πάμε στο Final 4. Εκεί πάμε για το καλύτερο. Έχουμε κάνει την έκπληξη αλλά δεν πάμε εκεί απλώς για να δώσουμε το “παρών”. Πάμε για να κάνουμε κάτι καλό…”, τόνισε αρχικά ο γκαρντ των “ερυθρολεύκων”. Όσο για το μαρκάρισμα πάνω στον ΜακΚάλεμπ, σχολίασε: “Είναι καλός και γρήγορος παίκτης αλλά θεωρώ ότι σε ένα σημείο τον εγκλωβίσαμε. Η Σιένα έχει εμπειρία αλλά εμείς έχουμε ενέργεια και πάθος. Όσο πέρναγε η ώρα εκείνοι έπεφταν και εμείς ανεβαίναμε. Με τέτοια άμυνα δεν φοβόμαστε κανέναν…”.

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ: “Όταν απέχεις μόλις μία νίκη από το Final 4 και παίζεις στην έδρα σου, κάνεις τα πάντα για να μην φύγει η σειρά. Ξέραμε ότι θα παίξουν δυνατά και αυτοί και έπρεπε να τους δείξουμε ότι αυτά δεν θα περάσουν εδώ…”, είπε αρχικά ο φόργουορντ των “ερυθρολεύκων”. Όσο για την φετινή σεζόν, είπε: “Ήταν καλό για μας ότι ο κόσμος κρατούσε χαμηλούς τόνους. Ο προπονητής μας στην αρχή της σεζόν έλεγε ότι αυτή η ομάδα θέλουμε να είναι έτοιμη τον Ιανουάριο και έτσι έγινε. Τώρα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πρωτάθλημα και να τελειώσουμε πρώτοι στην κανονική διάρκεια. Όταν έρθει η ώρα για το Final 4 θα προετοιμαστούμε. Οι περισσότεροι από εμάς δεν έχουν συνειδητοποιήσει τον σημερινό άθλο, αυτό θα γίνει όταν θα πάμε εκεί”.

ΧΑΙΝΣ: “Κανείς δεν το περίμενε, το θέλαμε πάρα πολύ. Έπαιξα για όλους. Για τους πάντες, για τον Χρήστο (σ.σ. ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου του Ολυμπιακού), για όλους. Περήφανος για όλους” ,ήταν τα λίγα που δήλωσε ο Κάιλ Χάινς μετά το τέλος του αγώνα.

 Ο ηγέτης της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού μίλησε από καρδιάς για τον Θρύλο… “Τεράστια επιτυχία, δεν πίστευαν πολλοί σε εμάς, ούτε καν στο TOP-16, είχαμε πολλές καλές και άσχημες βραδιές αλλά τώρα είμαστε στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Από την πλευρά μου θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους. Στους κύριους Αγγελόπουλους ,στους προπονητές μας, στο σταφ, στους πάντες. Οι κύριοι Αγγελόπουλοι μας στηρίζουν καθημερινά. Σε όλους συγχαρητήρια, έγινε τρομερή προσπάθεια. Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ. Αυτό προσπαθώ να κάνω από την αρχή. Όλη τη σεζόν αυτό κάνω. Ο κόσμος ήταν απίστευτος. Συγκλονιστικός ο κόσμος, μας έδωσε τεράστια ώθηση, Είμαι χαρούμενος που τους φέραμε κοντά μας. Όλοι ξέρουμε τι σημαίνει ο κόσμος του Ολυμπιακού. Μην πάμε πολύ μακριά. Αυτό υπάρχει στον Ολυμπιακό, όταν κάνουμε κάτι καλό, ύστερα πέφτουμε απότομα. Τώρα τα πόδια μας στη γη, γιατί  έχουμε δρόμο μπροστά μας. Είμαι περήφανος που είμαι μέρος αυτής της ομάδας, πάλι ευχαριστώ τον κόσμο και με το καλό στην Πόλη”.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons