OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Ο Ολυμπιακός ξαναπηγαίνει Αυστραλία...

Την Αυστραλία και συγκεκριμένα την Μελβούρνη θα επισκεφθεί για δεύτερη φορά ο Ολυμπιακός.

Οι ερυθρόλευκοι θα δώσουν ένα φιλικό παιχνίδι στην 19 Μαϊου με την Melbourne Victory σε μια προσπάθεια να βρεθούν κοντά στους αρκετούς Έλληνες που ζουν στην χώρα.

Πρόκειται για την δεύτερη φορά που ο Ολυμπιακός θα επισκεφθεί την Αυστραλία. Η πρώτη είχε γίνει το 1978 όταν στις 25 Νοεμβρίου είχαν δώσει άλλο ένα φιλικό με αντίπαλο την Ελλάς Μελβούρνης.

Σε αυτό το παιχνίδι οι Πειραιώτες -μάλιστα- είχαν νικήσει 2-1 με γκολ των Γαλάκου και Περόνε.

Η επίσημη ανακοίνωση του Ολυμπιακού αναφέρει.

Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την διεξαγωγή φιλικού παιχνιδιού με την MELBOURNE VICTORY, στη Μελβούρνη της Αυστραλίας στις 19 Μαίου.

Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνια, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μας θα υψώσει την ελληνική σημαία μαζί με την ερυθρόλευκη, σε έναν τόπο τόσο μακρινό, αλλά και τόσο κοντινό, μιας και το χώμα της Αυστραλίας έχει ποτιστεί για δεκαετίες απο το μόχθο και τα όνειρα χιλιάδων ελλήνων.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ταξιδεύει για δεύτερη φορά στην ιστορία του στην Αυστραλία, προκειμένου να διαφημίσει -και εκεί- το ελληνικό ποδόσφαιρο και οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής μας ανυπομονούν να αγωνιστούν μπροστά στους έλληνες φιλάθλους που θα βρεθούν στο στάδιο της Μελβούρνης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons