OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Φέισα, Φετφατζίδης και Ιμπαγάσα εκτός αποστολής...

Τα σενάρια έλεγαν πως με τον Αστέρα Τρίπολης ο Ερνέστο Βαλβέρδε ίσως κάνει αρκετές αλλαγές, όμως άφησε εκτός αποστολής τρεις παίκτες, που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής (ειδικά οι δύο). Δείτε αναλυτικά την 18αδα.

Έτοιμοι για ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια της χρονιάς είναι οι Πειραιώτες, αφού αντιμετωπίζουν στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" τον... πρωταθλητή του δεύτερου γύρου, Αστέρα Τρίπολης.

Το συγκρότημα του Σάκη Τσιώλη, έχει την καλύτερη απόδοση στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος και μην ξεχνάμε πως στον πρώτο γύρο είχε κερδίσει τους Πειραιώτες με 2-0 στην Τρίπολη. Σ' ένα ματς, ανώμαλη προσγείωση για τους "ερυθρολεύκους", αφού λίγες μέρες νωρίτερα είχαν κερδίσει στην Μασσαλία για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Καταλαβαίνετε λοιπόν, πως οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε έχουν αρκετά κίνητρα για να τα δώσουν όλα την Κυριακή (25/3, 19:30) και να πάρουν τη νίκη. Μη ξεχνάμε πως το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει μαθηματικά και ο Ισπανός τεχνικός δεν πρόκειται να αφήσει ήσυχους τους ποδοσφαιριστές του μέχρι να τα καταφέρουν.

Σ' ότι αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν αποκλείεται να κάνει κάποιες αλλαγές, προκειμένου να δώσει ανάσες σε ορισμένους παίκτες που έχουν σηκώσει το βάρος στις πλάτες τους όλη τη χρονιά. Βέβαια φαντάζει δύσκολο να κάνει... υπερβολές, αφού επαναλαμβάνουμε πως το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει και ο ίδιος είναι αρκετά προσγειωμένος.

Τρανό παράδειγμα, το γεγονός πως άφησε εκτός αποστολής δύο παίκτες που θα μπορούσαν να ξεκινήσουν στη βασική ενδεκάδα αφού δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής φέτος. Αναφερόμαστε στους Φέισα και Φετφατζίδη, που έπαιξαν στο Κύπελλο με τον ΟΦΗ, όμως την Κυριακή θα δουν το ματς από την εξέδρα.

Μαζί τους θα είναι και ο Αριέλ Ιμπαγάσα, καθώς ο Ερνέστο Βαλβέρδε έκρινε πως δεν χρειάζεται να βρεθεί στην 18άδα, όπως και οι Μόνχε, Ποτουρίδης, Δασκαλάκης και Μπάμποβιτς.

Αναλυτικά η αποστολή: Μέγερι, Κάρολ, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Α.  Παπαδόπουλος, Χολέβας, Μανιάτης, Ορμπάιθ, Μοδέστο, Μακούν, Καζίμ-Ρίτσαρτντς, Αμπντούν, Φουστέρ, Μιραλάς, Τζιμπούρ, Ντιόγκο.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons