OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Ο κόσμος μας οδήγησε...

Το ότι ο κόσμος οδήγησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στην ανατροπή του 0-2 του Αστέρα Τρίπολης, τόνισε ο Ζαν Μακούν. Ο μέσος από το Καμερούν, έπλεξε το εγκώμιο του λαού των Πειραιωτών, ενώ μίλησε και για τα… επτά τέρματα που σημείωσε η ομάδα του.

Η συνέντευξη του Ζαν Μακούν:

Ο Ολυμπιακός ξαφνιάστηκε στην αρχή από τον Αστέρα Τρίπολης. Πως κύλησε το παιχνίδι στα πρώτα 20 λεπτά;

«Σίγουρα ήταν λίγο δύσκολα. Είδαμε πως μάλλον από δικά μας λάθη μπήκαν αυτά τα δύο γκολ, καθώς τα δεχθήκαμε από αντεπιθέσεις. Χάσαμε την ισορροπία μας και ίσως αγνοήσαμε λίγο τις συμβουλές που μας έδωσε ο κόουτς πριν την έναρξη του αγώνα. Ευτυχώς ήρθε το πέναλτι το οποίο ουσιαστικά μας έβαλε και πάλι στο παιχνίδι. Καταφέραμε να κρατήσουμε ψηλά την πίεση και έτσι γυρίσαμε το ματς».

Ο Ολυμπιακός πέτυχε έξι τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο. Ήταν total football από τους «ερυθρόλευκους»;

«Σίγουρα στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν ευχαριστημένοι. Χάσαμε πολλές μπάλες και στην ανάπαυλα μας παρακίνησε ο προπονητής μας και εμείς από μόνοι μας βρήκαμε το κίνητρο και επανήλθαμε και κάναμε ένα καλό δεύτερο ημίχρονο».

Ο Ολυμπιακός είναι αήττητος στην έδρα του από την προηγούμενη χρονιά. Πόσο σημαντικό το «Γ. Καραϊσκάκης» για την ομάδα και πόσο βοηθάει στην προσπάθεια της ομάδας να πάρει τον τίτλο;

«Φυσικά πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στον 12ο παίκτη μας, τον κόσμο, που μας στηρίζει πολύ. Το είδαμε και απόψε όταν χάναμε με 2-0, πίεσαν και μας στήριξαν και μας βοήθησαν να πιέσουμε κι εμείς περισσότερο. Από εκεί και πέρα, το πρόσωπο που δείξαμε στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν τέτοιο που αν το δείχνουμε πάντα, θα βάλουμε όλες τις ομάδες σε πάρα πολλά προβλήματα στο «Γ. Καραϊσκάκης».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons