OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Έρχεται η Στουτγκάρδη για Τοροσίδη...

Στο Αγρίνιο αναμένεται να βρεθούν την Κυριακή άνθρωποι της Στουτγκάρδης ώστε να παρακολουθήσουν από κοντά τον Βασίλη Τοροσίδη. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της ομάδας της Μπουντεσλίγκα και σκάουτερ της Στουτγκάρδης αναμένεται να βρεθούν στο γήπεδο του Αγρινίου ώστε να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση των «ερυθρολεύκων» με τον Παναιτωλικό για λογαριασμό του διεθνή αμυντικού.

Η Στουτγκάρδη τον τελευταίο καιρό βρίσκεται στην αναζήτηση ενός ποδοσφαιριστή για το δεξί άκρο της άμυνας, με τον Βασίλη Τοροσίδη να βρίσκεται πρώτος στην λίστα. Μάλιστα οι Γερμανοί έχουν παρακολουθήσει όλα τα ευρωπαϊκά παιχνίδια του Ολυμπιακού και φέρεται να έχουν στην λίστα τους και τον Αβραάμ Παπαδόπουλο.

Οι άνθρωποι των «κόκκινων» της Μουντεσλίγκα αναμένεται να παρακολουθήσουν τον Βασίλη Τοροσίδη και στο EURO όπου θα αποτελεί βασικό κομμάτι του συγκροτήματος του Φερνάντο Σάντος. Από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής είναι προσηλωμένος στις υποχρεώσεις του και αφήνει τα… μεταγραφικά σενάρια, προς το παρών, στην άκρη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons