OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Πάντα άρρωστοι με τον Ολυμπιακό...

Εδώ φαίνονται  οι μεγάλες ομάδες… Όταν ξεπερνάνε άμεσα τέτοιους άδοξους αποκλεισμούς… Και ξέρετε παίχτες του Ολυμπιακού πολύ καλά … ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΤΕ… Ότι έγινε-έγινε… Η ιστορία έγραψε… Δεν αλλάζει τίποτε με το να συνεχίσουμε να το σκεφτόμαστε και να το αναλύουμε… Προχωράμε με ψηλά το κεφάλι παρακάτω…

Η χαρά που ένοιωσαν οι αλλόθρησκοι με την ήττα μας πρέπει να μας κάνει χαρούμενους… Δεν γεύονται χαρές από τις ομάδες τους και ψάχνουν Ευρωπαϊκά  υποκατάστατα…  Γι αυτό την Κυριακή επιβάλλεται να γονατίσουν… να υποταχθούν στην μοίρα και το πεπρωμένο τους… Για τα οποία μοναδικοί υπεύθυνοι είμαστε ΕΜΕΙΣ!!!!!! Έτρεμαν στην ιδέα, του να προχωρήσει ο ΘΡΥΛΟΣ παραπάνω στην Ευρώπη και ταυτόχρονα να κατακτήσει και το ΝΤΑΜΠΛ στην Ελλάδα….

Αφοσιωθείτε λοιπόν στους εγχώριους τίτλους και δώστε τους να καταλάβουν την μαλακία που έκαναν να μας προκαλέσουν… Αναγκάστε τους οπαδούς τους να ψάχνουν τρόπους να διακοπεί το παιχνίδι…. Για να μην γράψει το κοντέρ την πραγματική διαφορά των δύο ομάδων…. Το Βουκουρέστι παρέμεινε όνειρο… ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΟΥΤΕ ΦΕΤΟΣ  ΑΥΤΟ ΣΤΑ ΦΡΥΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΝΤΑ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!!!! !Βγήκανε όλοι οι «κορυφαίοι» από τα καβούκια τους για  να ενημερώσουν τον κόσμο ποιοι …. φταίνε για τον αποκλεισμό !!!!

ΦΤΑΙΝΕ… αυτοί που μας φέρανε έως εδώ….  ΦΤΑΙΝΕ… αυτοί που πάνε να μας φέρουν και φέτος το ντάμπλ στην Ελλάδα… ΦΤΑΙΝΕ … αυτοί που μας έδωσαν το δικαίωμα να ονειρευόμαστε…  ΦΤΑΙΝΕ… αυτοί που σας ταίζουν για να ενημερώνετε τον κόσμο του Ολυμπιακού για τα «προβλήματά του»…. ΦΤΑΙΝΕ…  αυτοί που φέτος στην Ευρωπαική  πορεία  έκαναν  6 νίκες και 4 ήττες με 12-8 τέρματα …..και ΦΤΑΙΝΕ… και εκείνοι που σας επιτρέπουν να τους βάζετε στο τρυπάκι της μουρμούρας…  Πως και πώς περιμένανε την πρώτη στραβή για να βγάλουν το κόμπλεξ και το μίσος τους για τον Ολυμπιακό…. Η ΘΥΡΑ 7 θα συνεχίσει να είναι στο πλευρό όλων όσων αποτελούν το ποδοσφαιρικό τμήμα μέχρι την ολοκλήρωση ΟΛΩΝ των στόχων….

΄Οσοι  πιστεύουν ότι χάθηκε ο «πόλεμος» και όχι μια μάχη , λυπάμαι για λογαριασμό τους… Το Ευρωπαικό ταξίδι τώρα ξεκινάει…  Δεν τελειώνει σε μια χρονιά, σε έναν αποκλεισμό… Λάθη πάντα θα γίνονται… το θέμα είναι να μαθαίνεις , να τα λιγοστεύεις , και να μην σου κοστίζουν… Ο Ολυμπιακός έχει μια αγωνιστική ταυτότητα πλέον στο γήπεδο…  επιβάλλεται να την διατηρήσει και την επόμενη χρονιά… Να πατήσει πάνω στις φετινές του εμφανίσεις και του χρόνου να φτάσει ακόμη ψηλότερα…  Να ενισχυθεί όπου είναι αναγκαίο , χωρίς να γίνουν πάλι πολλές μεταγραφές.… λίγες… καλές… και πάνω από όλα ουσιώδεις !!!!

Ο Ολυμπιακός πρέπει να κρατήσει τα θετικά από την φετινή του πορεία και να δουλέψει πάνω στα λάθη του για να μην τα ξανακάνει του χρόνου… Γιατί εμείς … θα υπάρχουμε και του χρόνου… θα έχουμε εξ ίσου καλή ομάδα…   Άλλοι δεν θα υπάρχουν….. η θα συνεχίσουν να κάνουν έρανο για να βρούν λεφτά…. η σίγουρα θα έχουν ακόμη πιο χαμηλής ποιότητας ρόστερ…...Αυτούς  όλους  που βρήκαν τον τρόπο για να χαρούν ξεχνώντας την κατάντια τους θα τους έχουμε συνέχεια στα ποδαράκια μας να τους γλεντάμε… Θα τους αναγκάσουμε να παρακαλάνε , στην κλήρωση του πρωταθλήματος το επόμενο  καλοκαίρι να μας βγάζει η κληρωτίδα αντίπαλους  εν μέσω  Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων για να μην τους ξεφτιλίζουμε και να μας βρίσκουν είτε πιο κουρασμένους, είτε με το μυαλό μας περισσότερο στην Ευρώπη !!!

Δεν θα πέφταμε εμείς με την ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΣΑΒΩΝΟΣ… η ΜΕΤΑΛΙΣΤ μπορεί να κληρώθηκε αλλά αν ήμασταν εμείς στην θέση της θα πέφταμε με την δυσκολότερη που θα υπήρχε στην κληρωτίδα… πότε είχαμε την τύχη με το μέρος μας για να την έχουμε και τώρα;; Αν και η ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ πέταξε έξω την Σίτι οπότε μόνο αμελητέα ποσότητα δεν  θεωρείται … απλά εμείς θα πέφταμε με μία εκ των ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ η ΒΑΛΕΝΘΙΑ…. Στεναχώρια υπάρχει… απογοήτευση όχι… Συνεχίζουμε ακόμη πιο δυνατά, ακόμη πιο πωρωμένοι  γιατί είμαστε ο θρύλος της Ελλάδος , και γιατί το επιβάλλει η ιστορία μας… και τα εκατομμύρια των οπαδών μας σε όλον τον πλανήτη !!!!!

 Υ.Γ.  Κατάντια είναι… να έχεις αποκλειστεί από πέρσι το καλοκαίρι από την Ευρώπη… να έχεις αποκλειστεί από τον Πανιώνιο στο κύπελλο Ελλάδος… να έχεις 2 τίτλους και 2 κύπελλα σε 16 χρόνια… να είσαι πίσω 4 βαθμούς στο πρωτάθλημα…. και να πανηγυρίζεις γιατί ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε στους 16 !!!! του EUROPA LEAGUE, και δεν προκρίθηκε στους 8!!!!! Την ηδονή της «Ριζούπολης» δεν θα την νοιώσετε ποτέ λαγουδάκια…..



Αλέκος Αδαμαντόπουλος

 http://www.thrylos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons