OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Εκπληκτικά τα χρόνια μου στον Ολυμπιακό...

Ευχαριστημένος από την παρουσία του τα τελευταία χρόνια στον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Όλοφ Μέλμπεργκ. Ο Σουηδός αμυντικός έδωσε συνέντευξη σε εφημερίδα της πατρίδας του, χαρακτηρίζοντας εκπληκτική την περίοδο που βρίσκεται στους «ερυθρόλευκους» ενώ τόνισε πως δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του αφού δεν επιθυμεί να θεωρείται εναλλακτική λύση αλλά βασικός.

Ο Μέλμπεργκ δήλωσε ακόμα πως δεν έχει σκεφτεί ακόμα αν θα σταματήσει από την εθνική ομάδα της χώρας του ενώ μίλησε για την οικονομική κρίση που περνά η Ελλάδα.

Στο ίδιο άρθρο φιλοξενούνται και δηλώσεις του προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος τόνισε πως, ««Ο Μέλμπεργκ είναι σημαντικός για μας. Δεν είναι ηγέτης μόνο στην άμυνα, αλλά για όλη την ομάδα».

Αναλυτικά η συνέντευξη που έδωσε ο Όλοφ Μέλμπεργκ στην εφημερίδα «Sportbladet»:

«Εγώ και η οικογένειά μου προσπαθούμε να δούμε τα θετικά. Υπάρχουν πράγματα για τα οποία αισθανόμαστε καλά εδώ, παρά πίσω στην Σουηδία και αντίστροφα».

- Μπορείς να δώσεις παραδείγματα;

«Σιχαίνομαι να συγκρίνω ανθρώπους και το πως είναι. Είναι ωραίο το μαύρο και το άσπρο, αλλά σε γενικές γραμμές, οι άνθρωποι στην Ελλάδα είναι πολύ φιλικοί, ήρεμοι και αισιόδοξοι. Υπάρχει διαφορετική… ευελιξία στην κοινωνία και στους ανθρώπους. Είναι και καλό και κακό. Τα έχω πάει πολύ καλά, έχω περάσει τρία φανταστικά χρόνια εδώ, παρά τα περιστατικά όπως στο τελευταίο ντέρμπι και την οικονομική κρίση».

- Δεν είναι μυστικό πως ο σύλλογος θέλει να σε κρατήσει…

«Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία απόφαση από κάποια από τις δύο πλευρές. Θα προσπαθήσω να παρουσιαστώ όσο το δυνατόν καλύτερος μπορώ και θα δούμε τι θα γίνει. Μπορεί να υπάρξει συνέχεια στην συνεργασία. Τα τελευταία χρόνια ήταν εκπληκτικά. Όλη η… περιπέτεια, μετά από χρόνια στην Άστον Βίλα, με την Γιουβέντους και τώρα με τον Ολυμπιακό. Ήταν παιχνίδια κάθε χρόνο στο Champions League και αποκόμισα εμπειρίες.

- Έχεις αποφασίσει 100% ότι θα σταματήσεις την εθνική ομάδα μετά το Euro;

«Όχι, έχω πει εδώ και καιρό ότι θα πάρω την απόφαση όταν πρέπει. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση που θα ήθελα να πω όχι στην εθνική ομάδα. Τα πράγματα πηγαίνουν καλά, η ομάδα δουλεύει σε καλό επίπεδο και οι επιλογές που έχουμε είναι εξαιρετικές. Τώρα έχουμε συγκεντρωθεί στο Euro. Αλλά μετά από αυτό, κατά πάσα πιθανότητα δεν θα υπάρχει συνέχεια».

- Γιατί όχι; Είσαι 34 ετών, κάνεις καλές εμφανίσεις, τί σε σταματάει από το παίζεις μέχρι να γίνεις… 38 ετών;

«Αυτό που πρέπει να έχεις ως στόχο, μετά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα είναι το επόμενο πρωτάθλημα. Το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι πολύ μακριά. Αλλά μέχρι τώρα νιώθω πολύ καλά σωματικά. Είναι πολύ σημαντικό για μένα».

- Αν ο Ολυμπιακός σου προτείνει ένα συμβόλαιο για δύο χρόνια και έχεις κίνητρο, τί σε σταματά από το παίζεις για την εθνική ομάδα;

«Τίποτα. Γι’ αυτό προσπαθώ να απολαύσω τη στιγμή τώρα. Δεν θέλω να θεωρηθώ ως μια εναλλακτική επιλογή. Δεν θέλω να πω ότι θα σταματήσω από την εθνική ομάδα μετά το Euro ή ότι θα συνεχίσω αν ανανεώσω το συμβόλαιό μου για δύο χρόνια με τον Ολυμπιακό».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons