OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Για τον κόσμο μας...

Ο Κέβιν Μιραλάς είχε πολλούς λόγους και ευνόητους μάλιστα, ώστε να νιώθει ευχαριστημένος από τα όσα έκανε και βίωσε το απόγευμα της Κυριακής στο Καραϊσκάκη. Ο Βέλγος επιθετικός του Ολυμπιακού, σκόραρε τέσσερα τέρματα στο 7-2 επί του Αστέρα Τρίπολης περνώντας μάλιστα με αυτόν τον τρόπο στην κορυφή του πίνακα των πρώτων σκόρερ, ενώ δεν παρέλειψε να σταθεί και στην μεγάλη εμφάνιση των «ερυθρόλευκων», «γεμάτη» με πολλά γκολ, που ικανοποίησε όσους επισκέφτηκαν στο Καραϊσκάκη…

«Δεν το έχω ξανακάνει…» τόνισε ο Μιραλάς μην μπορώντας να κρύψει το χαμόγελό του για τα 4 γκολ (έφτασε τα 18 γκολ) απέναντι στον Αστέρα, για να συμπληρώσει πως «είμαι ευχαριστημένος με αυτά τα 4 γκολ, είμαι πρώτος πλέον στην σχετική στατιστική κατηγορία, με τους σκόρερ, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι κέρδισε η ομάδα… Αφού την βοήθησα με αυτόν τον τρόπο είμαι χαρούμενος».

Ερωτηθείς για το γεγονός ότι δεν είχε κρύψει την επιθυμία του να βγει πρώτος σκόρερ, κάτι που είχε «αποκαλύψει» και ο Αμπντούν, ο Μιραλάς ανέφερε πως «το είπα, δεν κρύφτηκα… Χαίρομαι όμως που βρισκόμαστε κοντά στο πρωτάθλημα, είναι σημαντικό να τα πηγαίνουμε καλά και τι ίδιο θέλουμε να παλέψουμε και στα παιχνίδια που απομένουν».

Ο Κέβιν Μιραλάς στη συνέχεια μίλησε και για το γεγονός ότι στα τελευταία ματς, παρά τις ευκαιρίες, ο Ολυμπιακός δεν σκόραρε πολλά γκολ, με τον Βέλγο να εξηγεί πως «το συζητήσαμε, όντως το θυμάμαι που το είχαμε πει… Καταφέραμε και σκοράραμε πολλά γκολ και ακόμα καλύτερα για μένα που έβαλε τέσσερα (γέλια)».

Ο… «καλύτερος για… μας», δεν θα μπορούσε στις δηλώσεις του να μην αναφερθεί και στον κόσμο του Ολυμπιακού, που για μία ακόμη φορά έδωσε δυναμικό παρών στον «Ναό». Λέγοντας πως «θέλουμε όλοι να τους ευχαριστήσουμε και το λέω εκ μέρους όλης της ομάδας. Είναι σημαντικοί για μας, μας έχουν στηρίξει σε δύσκολες στιγμές και είναι πάντα στο πλευρό μας. Παρά την οικονομική κρίση, είναι συνέχεια κοντά μας και μας στηρίζουν. Τους ευχαριστούμε πολύ».

Όσο για το πού θα ήθελε να αφιερώσει τα γκολ που πέτυχε, ο Μιραλάς τόνισε πως «θα ήθελα πρώτα να τα αφιερώσω στην οικογένειά μου και σε αυτούς που αγαπώ και με έχουν στηρίξει πολύ, στη γυναίκα μου, τους γονείς μου… Σαν ένα δεύτερο κομμάτι, θα ήθελα να τα αφιερώσω στον κόσμο που μας στηρίζει και είναι δίπλα μας ότι και να γίνει».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons