OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

«Ολοκληρωτικός» Ολυμπιακός...

Ένα σημαδιακό παιχνίδι είναι το σημερινό για την ομάδα του Ολυμπιακού επί του Αστέρα Τρίπολης. Οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να κερδίσουν τους αντιπάλους τους και αν το κάνουν αυτό, τότε θα έχουν καταφέρει να ξεπεράσουν όλα τα εμπόδια στο πρωτάθλημα. Και αυτό διότι στον πρώτο γύρο ο Ολυμπιακός είχε χάσει με 2-0, χωρίς να παίξει και τόσο καλό ποδόσφαιρο.

Ο Ολυμπιακός, πάντως, ζητάει τη ρεβάνς από εκείνο το αποτέλεσμα και σε περίπτωση που καταφέρει να κερδίσει, τότε θα έχει κάνει κάτι που δεν γίνεται και τόσο συχνά από ομάδες της Α' Εθνικής κατηγορίας. Δεν είναι και τόσο συχνό το φαινόμενο, μία ομάδα να έχει κερδίσει όλες τις υπόλοιπες έστω και μια φορά στο πρωτάθλημα.

Για τον Ολυμπιακό, πάντως, αυτά είναι παιχνιδάκι, καθώς το έχει κάνει κι άλλες φορές από τη σεζόν 1996/97 και μετά. Στο πρώτο πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός κατάφερε να κερδίσει όλους τους αντιπάλους του, ενώ το ίδιο έκανε και το 2001. Το 2006 επίσης, τη σεζόν που κέρδισε όλα τα ντέρμπι, ο Θρύλος επανέλαβε το κατόρθωμά του, ενώ η τελευταία φορά που το έκανε αυτό ήταν πέρυσι, όταν στον Ναό είχε 15/15.

Να γιατί είναι σημαδιακό αυτό το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons