OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Αν δεν μπορεί, να παραιτηθεί ο κ. Μπιτσαξής...

Σε διάψευση των δηλώσεων του Πάνου Μπιτσαξή, που έκανε λόγο για… απόρριψη πρότασης για αναβολή του ντέρμπι, προέβη ο Κώστας Καραπαπάς. Ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας των Πειραιωτών μάλιστα, αποκάλυψε πως ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης είχε προτείνει την αναβολή του αγώνα, την περασμένη Παρασκευή, αίτημα που δεν έγινε δεκτό από τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού.

Αρχικά, στις δηλώσεις του στον Nova Sport FM, ο Κώστας Καραπαπάς, τόνισε για το θέμα της… αναβολής του αγώνα: «Την Παρασκευή, ο κ. Μαρινάκης επικοινώνησε με τον κ. Μπιτσαξή και του μετέφερε τις ανησυχίες του. Είχαμε πληροφορίες για τα επεισόδια. Θέσαμε θέμα αναβολής του αγώνα. Ο κ. Μπιτσαξής είπε πως δεν υπήρχε θέμα αναβολής. Ο Ολυμπιακός το είχε θέσει ως θέμα. Καλό θα είναι εκείνοι που έχουν θέσεις να είναι υπεύθυνοι. Αν δεν μπορεί να ανταποκριθεί στην θέση του, τότε καλό θα ήταν να παραιτηθεί. Είναι σοβαρή θέση Γενικού Γραμματέα αυτή; Έτσι ακριβώς έγινε».

Τέλος, αναφορικά με τη στάση του Ολυμπιακού, ο εκπρόσωπος Τύπου του συλλόγου, τόνισε: «Χθες το βράδυ, βρέθηκαν οι παίκτες μας σε ένα γήπεδο που έγιναν τρομερά επεισόδια. Το πιο εύκολο θα ήταν το να φτιάξουμε 10 dvd και να τα στείλουμε παντού».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons