OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Κανονιέρης...

Έτοιμος για την Πρέμιερ Λιγκ, ακόμα και την Άρσεναλ είναι ο Κέβιν Μιραλάς, σύμφωνα με τον Ζορζ Λίκενς! Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής ομάδας του Βελγίου, εξύμνησε το ταλέντου του αρχισκόρερ του Ολυμπιακού, τονίζοντας ότι διαθέτει όλα εκείνα τα απαιτούμενα προσόντα για να αγωνιστεί και στο πιο δύσκολο πρωτάθλημα του κόσμου, το αγγλικό.

«Ναι, έμαθα για τα γκολ που έβαλε και αυτά που έφτιαξε. Όπως κάνουμε με όλους τους παίκτες, έτσι και με τον Κέβιν, υπάρχει συνεχής παρακολούθηση. Μαθαίνουμε πόσο αποτελεσματικός είναι στο ελληνικό πρωτάθλημα. Με χαροποιεί πολύ να μαθαίνω πως οι παίκτες μας πάνε καλά στο εξωτερικό. Εγώ τον υπολογίζω για όλες τις θέσεις. Και στα άκρα και στην κορυφή. Είναι πολυσύνθετος ποδοσφαιριστής», τόνισε στον «Πρωταθλητή» ο Λίκενς και συνέχισε:

«Ο Κέβιν αγωνίζεται στο κορυφαίο ελληνικό κλαμπ και διακρίνεται έχοντας συνέχεια και συνέπεια. Θεωρώ πως είναι έτοιμος να παίξει σε τοπ ευρωπαϊκό κλαμπ, ακόμα και στην Άρσεναλ. Πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει σκληρά και να βελτιώνεται. Έχει τα προσόντα για να κάνει πολύ μεγάλη καριέρα στα ευρωπαϊκά γήπεδα».

Ο Λίκενς εμπιστεύεται τον Μιραλάς με κλήσεις στην αποστολή των «κόκκινων διαβόλων», στην επιχειρούμενη ανανέωση στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της κεντροευρωπαϊκής χώρας. Ποντάρει πολλά στον άσο του Ολυμπιακού για το μέλλον και δεν το κρύβει...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons