OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Τα προφητικά λόγια του Κλάιφερτ για Κέβιν...

Στιγμές δόξας και λατρείας απολαμβάνει ο Κέβιν Μιραλάς μετά το εντυπωσιακό καρέ τερμάτων απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης και την εκτόξευσή του στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος με 18 γκολ. Τα αποθεωτικά δημοσιεύματα στο εξωτερικό για τον Βέλγο δαίμονα του Θρύλου διαδέχονται το ένα το άλλο και σε αυτό το σημείο έχει αξία να θυμηθούμε τα προφητικά λόγια του Πάτρικ Κλάιφερτ για τον 24χρονο άσο.

Στα πρώτα του χρόνια στο ποδόσφαιρο ο Κέβιν είχε δεχθεί πολλά κολακευτικά σχόλια. Ένα εξ’ αυτών όμως το… έβαλε στην καρδιά του. Πρόκειται για μερικές κουβέντες που του είπε ο Πάτρικ Κλάιφερτ πριν από μερικά χρόνια. Όταν, ακόμα, ήταν πολύ μικρός ο Κέβιν και ο διάσημος Ολλανδός επιθετικός βρισκόταν στη… δύση της καριέρας του συνυπήρξαν στη Λιλ. Ήταν συμπαίκτες. Και σε μια προπόνηση, σε μία από τις πρώτες που τον είχε δει ο Πάτρικ Κλάιφερτ, του είπε… βαριές κουβέντες.

«Μικρέ, είσαι μεγάλο ταλέντο. Μου αρέσεις πολύ. Μη σταματήσεις να δουλεύεις και μη θεωρήσεις ποτέ πως έφτασες κάπου. Είσαι σπάνιος παίκτης. Θα κάνεις μεγάλη καριέρα αν έχεις το μυαλό στο κεφάλι σου και δουλεύεις κάθε μέρα. Είσαι από τα πιο σπάνια ταλέντα που έχω δει στην καριέρα μου», ήταν τα λόγια που του είχε πει ο Κλάιφερτ και ο Κέβιν θυμάται μέχρι σήμερα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons