OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

"Τρελαμένος" ο Φουστέρ θέλει να παίξει με Μέταλιστ...

Ο Νταβίδ Φουστέρ έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον ενοχλούσαν και θέλει σαν τρελός να παίξει στο ματς της Πέμπτης με αντίπαλο την Μέταλιστ (15/3, 22:05). Ποια είναι τα δεδομένα.

Η θέληση πολλές φορές ξεπερνά τον πόνο ή τα προβλήματα τραυματισμού και ειδικά όταν πρόκειται για κάποιον ποδοσφαιριστή με τρομερή δύναμη σωματική και ψυχική. Αναφερόμαστε φυσικά στον Νταβίδ Φουστέρ, που στα δύο χρόνια του στο Λιμάνι έχει χτυπήσει αρκετές φορές, όμως πάντα δίνει τον καλύτερό του εαυτό για να επιστρέψει το συντομότερο δυνατόν και να βοηθήσει την ομάδα του.
Αυτό συμβαίνει και τώρα, όπου ο Ισπανός άσος ένιωθε την προηγούμενη εβδομάδα ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους αριστερά και αποκλείστηκε από την αποστολή στο ματς με τον Άρη, ενώ ήταν αμφίβολος και για το ματς της Πέμπτης (15/3, 22:05) κόντρα στην Μέταλιστ.

Πως έχουν τώρα τα δεδομένα... Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός ούτε που θέλει να σκέφτεται να μείνει εκτός αποστολής σ' ένα τόσο σημαντικό και δύσκολο ματς και δηλώνει απόλυτα έτοιμος. Η αλήθεια είναι πως νιώθει κάποιες ενοχλήσεις, όμως είναι ελάχιστες πλέον και θεωρεί πως μπορεί να βοηθήσει χωρίς πρόβλημα την ομάδα.
Ο Φουστέρ εύχεται να τον συμπεριλάβει στην αποστολή ο Ερνέστο Βαλβέρδε και να του δώσει την ευκαιρία να αγωνιστεί κανονικά την Πέμπτη. Αυτό άλλωστε θα ήθελε πολύ και ο Ισπανός προπονητής της ομάδας, αφού ποντάρει πολλά στον Νταβίδ, ιδιαίτερα σε ευρωπαϊκά ματς, όπου χρειάζεται πίεση σ' όλο το γήπεδο.
Μην ξεχνάμε, πως ο 30χρονος άσος, είναι πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού εκτός συνόρων, έχοντας πετύχει 4 γκολ (2 κόντρα στην Άρσεναλ και 1 με Ρουμπίν Καζάν και Μέταλιστ), ενώ το "μυρμήγκι" δεν θέλει να αλλάξει την επιτυχημένη συνταγή που ακολουθεί στην Ευρώπη. Και σ' αυτή τη συνταγή, βασικό συστατικό είναι ο Νταβίδ Φουστέρ.
Πολλά θα φανούν και στη τελευταία προπόνηση των Πειραιωτών όπου έχει προγραμματιστεί στις 19:00 και στη συνέχεια ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα ανακοινώσει την αποστολή. Αν πάντως μας ζητούσαν να περιγράψουμε την κατάσταση του Φουστέρ, θα λέγαμε πως είναι "σαν θηρίο στο κλουβί".


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons