OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Πρώτα ο Μέλμπεργκ στις ανανεώσεις...

Στην διοίκηση περιμένουν να εξασφαλιστεί και μαθηματικά ο τίτλος του πρωταθλήματος, ώστε να ασχοληθούν με τις ανανεώσεις των συμβολαίων που λήγουν. Όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις θα μπει σειρά προτεραιότητας.

Το πρώτο μέλημα αυτή τη στιγμή είναι η συζήτηση με τον Όλοφ Μέλμπεργκ. Ο Σουηδός ήταν και φέτος από τους βασικούς παράγοντες της επιτυχίας. Άριστος επαγγελματίας, υπόδειγμα για κάθε ποδοσφαιριστή, αποτελεσματικός, εργατικός, σπάνια ποιότητα για αμυντικό. Έπαιξε σε όλα τα μεγάλα ματς, έλειψε μόνο με τη Μέταλιστ και η απουσία του είχε δυστυχώς αρνητικά αποτελέσματα.

Ο Βαλβέρδε τον εμπιστεύεται με κλειστά μάτια. Μαζί με τον Αβραάμ συνθέτουν ένα από τα καλύτερα αμυντικά δίδυμα σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, με τον έναν να συμπληρώνει τον άλλο. Μία από τις σημαντικές διαφορές του φετινού Ολυμπιακού στην Ευρώπη σε σχέση με προηγούμενες σεζόν ήταν η άριστη αμυντική λειτουργία και αυτό κατά ένα μεγάλο κομμάτι οφείλεται στον Μέλμπεργκ.

Οι ερυθρόλευκοι οφείλουν και πρέπει να διατηρήσουν την ίδια συνταγή της επιτυχίας. Η ηλικία του είναι το μόνο θέμα που σηκώνει συζήτηση, αλλά είναι τόσο γυμνασμένος και κάνει τόσο καλή εξωγηπεδική ζωή που δίνει την εντύπωση ότι θα παίζει για αρκετά χρόνια σε τοπ επίπεδο.

Ένα θέμα βέβαια είναι και οι απολαβές του καθώς αμείβεται με 1,5 εκατομμύριο ευρώ το χρόνο, ποσό αρκετά μεγάλο, αλλά αυτό είναι κάτι που αφορά την διαπραγμάτευση που θα γίνει.

Η λογική λέει ότι Μέλμπεργκ και Ολυμπιακός θα συνεχίσουν μαζί και τη νέα περίοδο, καθώς και οι δύο πλευρές είναι ευχαριστημένες από τη συνεργασία, συνεπώς δεν αναμένονται εκπλήξεις…


ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons