OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Θέλουμε και το Κύπελλο...

Το σύνθημα για την κατάκτηση του νταμπλ έδωσε ο Νταβίντ Φουστέρ, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Cadena Ser». «Στο πρωτάθλημα είμαστε κοντά στην κατάκτηση του τίτλου και το Κύπελλο είναι μια διοργάνωση που θέλουμε να συνεχίσουμε», τόνισε ο Ισπανός μεσοεπιθετικός. «Ίσως αυτό που έζησα στο συγκεκριμένο παιχνίδι, είναι το πιο επικίνδυνο στη ζωή μου ως ποδοσφαιριστής», το σχόλιό του για τα επεισόδια της περασμένης Κυριακής στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νταβίντ Φουστέρ στον ραδιοφωνικό σταθμό «Cadena Ser»

Για τον ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

«Το ματς με τον Παναθηναϊκό δεν θα μπορούσε να τελειώσει, επειδή γίνονταν βίαια επεισόδια στο γήπεδο. Εντάξει, αυτό δεν είναι κάτι που συμβαίνει συνέχεια, όχι πως η κατάσταση είναι ιδανική σε όλα τα ματς, αλλά φαίνεται πως οι οπαδοί του Παναθηναϊκού δεν ήθελαν να τελειώσει το ματς».

Για τον λόγο που η διοίκηση του Παναθηναϊκού δεν κατάφερε να περιορίσει τους ταραξίες

«Δεν μπορώ να το ξέρω αυτό. Αυτή είναι η μοναδική διακοπή που έχω ζήσει δυο χρόνια στην Ελλάδα. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός σε όλα τα παιχνίδια, αλλά δεν καταλήγουν έτσι και με τόση βία. Ίσως αυτό που έζησα στο συγκεκριμένο παιχνίδι, είναι το πιο επικίνδυνο στη ζωή μου ως ποδοσφαιριστής, αλλά επίσης πρέπει να παραδεχθούμε ότι σε κάθε σεζόν υπάρχουν κάποια περιστατικά στα γήπεδα».

Για την καθυστέρηση που υπήρξε να ξεκινήσει το δεύτερο ημίχρονο

«Μας είπαν ότι πρέπει να παραμείνουμε στα αποδυτήρια, επειδή η αστυνομία προσπαθούσε να ελέγξει την κατάσταση και είχε ρίξει δακρυγόνα. Περιμέναμε μέσα, και όλοι αγωνιούσαμε. Πιστεύω ότι και οι δυο ομάδες ήθελαν να διακοπεί το παιχνίδι σε εκείνο το σημείο. Ο διαιτητής ήταν σε επαφή με την αστυνομία και τελικά αποφάσισε να συνεχίσουμε για να παίξουμε και το δεύτερο ημίχρονο».

Για την νίκη απέναντι στο «τριφύλλι»

«Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Θέλαμε να συνεχίσουμε στο Europa League γιατί είμαστε μια ομάδα που έπαιξε καλό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη και ειδικά με δύσκολους αντιπάλους στο Champions League. Ήταν πολύ άσχημο για εμάς που αποκλειστήκαμε στα 10 τελευταία λεπτά της ρεβάνς».

Για τους στόχους του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν

«Είναι αλήθεια ότι η ομάδα έχει κάνει μια καταπληκτική σεζόν. Στο πρωτάθλημα είμαστε κοντά στην κατάκτηση του τίτλου και το Κύπελλο είναι μια διοργάνωση που θέλουμε να συνεχίσουμε, επειδή πέρσι είχαμε αποκλειστεί στα προημιτελικά».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons