OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Ερυθρός Αστέρας - Παρτιζάν 2-0

Με το ένα… πόδι στον τελικό του κυπέλλου Σερβίας βρίσκεται ο Ερυθρός Αστέρας μετά τη νίκη με 2-0 επί της μισητής Παρτιζάν στο πλαίσιο του πρώτου μεταξύ τους αγώνα για τα ημιτελικά του θεσμού. Οι «ερυθρόλευκοι» του Βελιγραδίου, «γλέντησαν» όπως έπρεπε την αιώνια πελάτισσα και απέδειξαν για μία ακόμη φορά στην πολύχρονη ιστορία τους πως είναι το απόλυτο αφεντικό στο Βελιγράδι. 

Παράλληλα, η «καθαρή» νίκη με 2-0 είναι το ιδανικό σκορ για τον Αστέρα ενόψει του επαναληπτικού που θα γίνει στις 11 Απριλίου στην έδρα της Παρτιζάν.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η εκπληκτική εικόνα της ομάδας του Προσινέτσκι το τελευταίο διάστημα επιβεβαιώθηκε και στο «Μαρακανά». Οι παίκτες έδειξαν απίστευτο πάθος, και αυτό ήταν αρκετό ώστε να διαλύσουν τους «μελανόλευκους. Η καθολική υπεροχή της ομάδας στο πρώτο ημίχρονο επιβραβεύτηκε στο 18’, όταν ο Λούκα Μιλούνοβιτς εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια του Βούλγαρου αμυντικού Ιβάνοφ, και έδωσε το προβάδισμα στον Ερυθρό Αστέρα με 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι «ερυθρόλευκοι» του Βελιγραδίου, είχαν και πάλι τον έλεγχο του παιχνιδιού. Η τακτική του Ρόμπερτ Προσινέτσκι να περιμένει την Παρτιζάν και να χτυπήσει στην αντεπίθεση έφερε το δεύτερο γκολ του Ερυθρού Αστέρα.

Ο Φίλιπ Κασάλιτσα στο 76’ πλάσαρε εύστοχα από κοντά τον Στοϊκοβιτς, ολοκληρώνοντας ιδανικά την αντεπίθεση της ομάδας, ενώ όπως και στο πρώτο γκολ, ο σκόρερ πανηγύρισε το τέρμα μαζί με τους οπαδούς. Η σπουδαία νίκη σε συνδυασμό με την ώριμη εμφάνιση της ομάδας ικανοποίησαν τους οπαδούς, που αποθέωσαν την ομάδα μετά την λήξη.

Ερυθρός Αστέρας: Μπαϊκοβιτς, Μίκιτς (Α), Μαξίμοβιτς, Τόσιτς, Μλαντένοβιτς, Μιγιαϊλοβιτς (79‘ Ντιμιτρίεβιτς), Μιλιβόγεβιτς, Εβάντρο, Λάζοβιτς (66’ Κασάλιτσα), Μιλούνοβιτς, Μπόρχα.

Παρτιζάν: Στοϊκοβιτς, Μίλκοβιτς, Ρίνιτς, Ιβάνοφ, Λαζέφσκι, Καμαρά, Μπάμποβιτς, Ιλιτς (Α) (58’ Μάρκοβιτς), Τόμιτς, Βούκιτς, Ντιαρά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons