OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Πού πας ρε Καραμήτρο...

• Κύριοι, την προηγούμενη στήλη την ξεκίνησα λέγοντας τα εξής: «Δεν με ενδιαφέρει τι λένε οι δημοσιογράφοι, άκουγα κάποιους στο αμάξι από το ραδιόφωνο, όπως γυρνούσα από το γήπεδο, και γέλαγα. 11 παίκτες λέγανε ότι είχε πίσω από τη μπάλα ο ΟΦΗ. Ε άντε να προπονήσετε εσείς ομάδα με αυτούς τους παίκτες που έχει ο ΟΦΗ, που τους πήρε από τα αζήτητα, άντε να πάτε εσείς στο Καραϊσκάκη να αντιμετωπίσετε τον πρωταθλητή Ολυμπιακό που ξεβράκωσε Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Άρη, νίκησε και ευρωπαϊκές ομάδες καλές, και αν δεν φάτε 5 γκολ, αν δεν σας βάλει στα δίχτυα μέσα ο Ολυμπιακός, να μην με λένε Αλέφαντο. Ο ΟΦΗ έπαιξε όπως έπρεπε να παίξει».

7 γκολ έφαγε λοιπόν ο Αστέρας Τρίπολης! Πώς θα κοιμηθεί το βράδυ ο Τσιώλης; Και βγήκαν οι ίδιοι άσχετοι δημοσιογράφοι και είπαν ότι ήταν ωραίο θέαμα και βοήθησε σε αυτό και ο Αστέρας με το παιχνίδι του. Δηλαδή για να πάρεις εσύ τη γυναίκα σου και να έρθεις στο γήπεδο να φας πατατάκια να δεις θέαμα, πρέπει να ξεφτιλιστώ εγώ;

Κύριε Τσιώλη δεν σεβάστηκες τον Ολυμπιακό. Προηγείσαι 0-2, πας στο ημίχρονο με 1-2 και αντί να βγεις στο β’ ημίχρονο να υπερασπιστείς με νύχια και με δόντια αυτό το σκορ,έδειξες άγνοια κινδύνου. Δεν εκτίμησες τις δυνατότητες του Ολυμπιακού. Πάρε 7 γκολ λοιπόν να τα θυμάσαι μια ζωή ώστε να μάθεις να εκτιμάς.

Ο Ολυμπιακός στο β’ ημίχρονο ήταν πανδαισία, δεν θυμάμαι να έχει κάνει τέτοιο β’ ημίχρονο ο Ολυμπιακός ξανά. Πανζουρλισμός. Ούτε χαφ όμως υπήρχαν από τον Αστέρα, ούτε σέντερ μπακ, ο ένας κοίταγε τον άλλο.Ένας σούπερ Μιραλάς που πρέπει να παίζει στον άξονα, πάντα το λέω, όχι να κυνηγάει το πλάγιο μπακ μέχρι τη σέντρα, να ξεθυμαίνει και να σκάει, ένας Ολυμπιακός δώσε μου μάτια να τον βλέπω.

Στο α’ ημίχρονο ο Ολυμπιακός ήταν κακός και θα σας πω πώς εξηγείται η μεγάλη διαφορά στην απόδοσή του στο β’ ημίχρονο. Τα χαφ του Ολυμπιακού στο α’ ημίχρονο δεν πάταγαν καθόλου περιοχή. Καθόλου. Ήταν απομονωμένη η μπροστινή τριάδα, και σε μεγάλες αποστάσεις οι 3 μεταξύ τους, δεν υπήρχαν συνδυασμοί, εύκολα οι του Αστέρα τους εξουδετέρωναν. Δεν υπήρχε πάθος, δεν υπήρχε πείσμα, δεν ανέβαινε και ο Τοροσίδης, ο Ολυμπιακός μάλιστα έτρωγε τις κόντρες από τον Αστέρα σε στατικές φάσεις. Κατέβαιναν όλοι του Ολυμπιακού στα στημένα, έμεναν δύο πίσω, μέχρι να γυρίσουν έβγαιναν 3 και 4 γρήγοροι του Αστέρα και τους γλεντάγανε. Δεν υπήρχε ταχύτητα από τον Ολυμπιακό, δεν υπήρχε επαναφορά, δεν υπήρχε μυαλό. Ανοργάνωτος ήταν ο Ολυμπιακός.

Στο β’ ημίχρονο βγήκε ο Αστέρας με νοοτροπία “πάμε να του κάνουμε του Ολυμπιακού και τρίτο γκολ”. Πού πας ρε Καραμήτρο! Έκανε ο Ολυμπιακός τα πράγματα που έπρεπε να κάνει και τους διέλυσε. Πείσμωσε ο Ολυμπιακός, έτρεξε, η αλλαγή του Μοντέστο ήταν πολύ σημαντική και έπρεπε να γίνει από το πρώτο ημίχρονο, ο Μανιάτης ήταν ο καλύτερος Μανιάτης που έχω δει στον Ολυμπιακό! Τρομερός ήταν, τα έκανε όλα. Σηκώθηκαν και οι υπόλοιποι, ήταν το κάτι άλλο ο Μιραλάς, μου άρεσε πολύ και ο Τζιμπούρ, ο Αμπντούν, «γλίστραγαν» στο γήπεδο, πετούσαν, διαλύθηκε πλήρως ο Αστέρας Τρίπολης. Και φάνηκε άλλη μια φορά ότι αν ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο δεν έχει κάνει το τρελό πρέσινγκ και τα τρελά τρεξίματα, έχει δυνάμεις στο β’ ημίχρονο να παίξει μπαλάρα.

Αυτά τα περί κλειστών αμυνών και κατενάτσιο είναι λόγια ανίδεων και είδατε τι σακάτεμα μπορεί να σου κάνει ο Ολυμπιακός αν δεν προσέχεις την αμυντική συμπεριφορά σου.

• Σε ότι αφορά το απ’ ευθείας κόρνερ γκολ του Γκαρσία του ΠΑΟΚ, ωραίο χτύπημα, έχει καλά στημένα ο Γκαρσία,  τέτοια χτυπήματα όντως έκανε ο Χατζηπαναγής που τον είχα παίκτη στο μεγάλο τότε Ηρακλή. Αλλά δεν μου αρκούν αυτά τα στατικά, εγώ στο ποδόσφαιρο προτιμώ Δομάζο παρά Χατζηπαναγή. Προτιμώ ηγέτη παρά σολίστ. Προτιμώ να παίρνει την ομάδα πάνω του και να λέει «θα σας γ…», παρά θεαματικό χωρίς τη μεγάλη ουσία.

• Ο Ισπανός προπονητής της Κέρκυρας μου αρέσει που τον έλεγαν ορισμένοι και διάδοχο του Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό. Μόνο και μόνο επειδή είναι Ισπανός ρε; Για φούντο ήταν η Κέρκυρα φέτος, φαινόταν από μακριά αυτό, δεν είναι αμυντική συμπεριφορά αυτή, εύκολα της έβαλε στην έδρα της 4 γκολ ο ΠΑΟΚ και τη βούλιαξε.

Σε ό,τι αφορά το νέο σόλο του Μήτρογλου για το οποίο με ρωτάει ο Σινάνογλου. Τον τελευταίο καιρό ο Μήτρογλου έχει βελτιώσει κάτι: Βάζει και προσωπικά γκολ. Παίρνει ατομικές προσπάθειες, έγινε μπουκαδόρος, δεν περιμένει αραχτός τη μπάλα στην περιοχή, δεν τον θέλω «περίπτερο», τεμπέλη. Έχει αρχίσει να κάνει αυτά που έλεγα. Εγώ θέλω τον κυνηγό να κάνει φάσεις και από μόνος του. Εγώ θέλω και μπούκες, θέλω και ντρίμπλες, θέλω Μιραλάς, αυτοί οι κυνηγοί μου αρέσουν. Να παίρνουν προσωπικές προσπάθειες, να είναι διεισδυτικοί, όχι να είναι αραχτοί να περιμένουν μόνο από τους άλλους πάσα. Ο Μήτρογλου πρέπει να δουλέψει το καλοκαίρι τα τρεξίματά του και να επιστρέψει στον Ολυμπιακό. Μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό. Δεν μπορείς να αψηφάς έναν επιθετικό που μπορεί να βάλει 20 γκολ φέτος στον Ατρόμητο και είχε βάλει και πολλά γκολ πέρσι στον Πανιώνιο όταν πήγε εκεί στο β’ γύρο και τον έσωσε μόνος του.




Μάθε μπαλίτσα από τον Αλέφαντο
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons