OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Yπεροπλία στον πάγκο...

Όταν έχεις έναν παίκτη όπως ο Μιραλάς στον πάγκο, όταν δεν παίζει καν ο Μήτρογλου και ξεκουράζεται ο Ουρτάδο, γίνεται αντιληπτή η υπεροπλία του Ολυμπιακού στον πάγκο, με τους ερυθρόλευκους να διαθέτουν ένα από τα καλύτερα ρόστερ της σύγχρονης ιστορίας τους.

 Στο 63' του αγώνα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, ο Κέβιν Μιραλάς, πήρε την θέση του Μάρκο Πάντελιτς και ο Βέλγος μεσοεπιθετικός με την απόδοση του "έβγαλε μάτια". Ο 23άχρονος στράικερ πραγματοποίησε ορισμένες "εξωγήινες" ενέργειες, όπως εύστοχα σχολίασε ο Χρηστος Μεγγλίδης, ξεχαρβάλωσε την άμυνα των φιλοξενούμενων, μοιράζοντας "σακούλες" τόσο στους μπακ, όσο και στους στόπερ των Αρκάδων, καθώς ήταν ασταμάτητος στην επίθεση, προσφέροντας θέαμα με τις προσπάθειες του. Το έψαχνε το γκολ, πήρε πρωτοβουλίες, έκανε αρκετά σουτ, αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσε να χριστεί σκόρερ, έστω και αν είχε μια μικρή συμμετοχή στο τρίτο γκολ των Πειραιωτών, το οποίο βέβαια χρεώθηκε σαν αυτογκόλ εις βάρος του Φυτανίδη.

Όταν έχεις, λοιπόν, έναν παικταρά όπως ο Κέβιν Μιραλάς στην ομάδα σου και εκείνος βρίσκεται στον πάγκο, ψάχνοντας να βρεις θέση να τον χωρέσεις στην ενδεκάδα, καταλαβαίνει κανείς την υπεροπλία που παρουσιάζει ο Ολυμπιακός στον πάγκο του, την δυναμική του ρόστερ του. Και δεν είναι μόνο ο 23άχρονος Βέλγος στράικερ ο οποίος απέδειξε για ακόμη μια φορά πως είναι ποδοσφαιριστής υψηλής κλάσης. Ο Ολυμπιακός κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στο Φάληρο, είχε ως αλλαγές τους Oυρτάδο, Μιραλάς, Φετφατζίδη, Μήτρογλου, Μοδέστο, Χολέμπας και Πάρντο. Ο καθένας από αυτούς θα έπαιζε βασικός σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα της Superleague και αυτό αποδεικνύει την πληθώρα των εναλλακτικών λύσεων από την οποία ξεχειλίζει το ερυθρόλευκο ρόστερ.

Σε όλα αυτά, ας προσθέσουμε και τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού όπου δεν βρέθηκαν στην 18μελής αποστολή που επέλεξε ο Ερνέστο Βαλβέρδε για τον αγώνα κόντρα στους Αρκάδες. Εκτός έμειναν οι Ζαουάντ Ζαίρί, Κρίστιαν Νέμεθ, Γιάννης Παπαδόπουλος, Γιώργος Γκαλίτσιος, αλλά και οι Μπάλας Μέγκιερι και Γιάννης Ποτουρίδης. Ένα ρόστερ, λοιπόν, πρόκληση, για κάθε προπονητή και ο Ερνέστο Βαλβέρδε σαφώς και θα έχει δύσκολο έργο, όχι απλώς για να επιλέξει το βασικό του σχήμα, αλλά ακόμη και στο να καταλήξει στους 18 παίκτες όπου θα απαρτίσουν την ερυθρόλευκη αποστολή. 

http://www.redplanet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons