OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Δεν είναι εύκολη η ρεβάνς...

Το ότι η ρεβάνς του αγώνα του Ολυμπιακού με την Ρούμπιν Καζάν στον Πειραιά, δεν θα είναι εύκολη, τόνισε ο Αντώνης Νικοπολίδης.

Αρχικά, στη συνέντευξη που παραχώρησε στον NovaSport FM, ο Αντώνης Νικοπολίδης, μίλησε για την μεγάλη επέμβαση του Κάρολ στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Ρούμπιν Καζάν: «Και βέβαια μπορεί ο Κάρολ να πιάσει το πέναλτι στη φάση αυτή. Είναι ένας καλός τερματοφύλακας, με εμπειρία πολύ μεγάλη και με συμμετοχές σε παιχνίδια με μια κορυφαία ομάδα. Είχε ξεκάθαρη θέση και είχε αποφασίσει πολύ πριν την εκτέλεση για το «πού» θα έπεφτε. Ήταν καλή αντίδραση και γρήγορη. Πρόλαβε την μπάλα γιατί ήταν και εκτελεσμένο δυνατά. Δεν θα μπορούσε να επηρεαστεί αρνητικά η παρουσία του Κάρολ στην ομάδα αν δεν το απέκρουε. Κανείς δεν θα του έλεγε τίποτα απολύτως

Οι πιθανότητες να μπει με το δεξί στη νέα του ομάδα ήταν περισσότερες. Έπρεπε να αποδείξει ότι καλά έκανε ο Ολυμπιακός που τον επέλεξε και φρόντισε να το αποδείξει αρκετά γρήγορα».

Έπειτα, ο παλαίμαχος πορτιέρο μίλησε για την γενικότερη εμφάνιση του Ολυμπιακού: «Περίμενα ότι ο Ολυμπιακός θα παίξει με τον ίδιο τρόπο που αγωνίζεται πάντα. Ο Ολυμπιακός του Βαλβέρδε - που γνωρίζω καλά - δεν αλλάζει τρόπο παιχνιδιού. Μόνο εάν παίζει με μια ομάδα αρκετά καλύτερη από αυτόν. Ζητά πάντα πίεση ψηλά και να επιβάλει τον ρυθμό του. Αυτό έκαναν και σήμερα οι παίκτες. Η ρεβάνς δεν θα είναι εύκολη. Η πρόκριση όμως είναι πιο βατή μετά από το αποτέλεσμα αυτό».

Η συνέχεια, αφορούσε στην παρουσία του Ολυμπιακού: «Όταν άρχισε μετά τις διακοπές ήταν πολύ κακός. Έχασε βαθμούς και φάνηκε αρκετά ανέτοιμος. Όμως ήταν σίγουρο ότι όσο περνάει ο καιρός θα βρει και πάλι τη φόρμα του. Δεν χρειάζεται να παίξει κάτι παραπάνω. Ειδικά στο ελληνικό πρωτάθλημα έτσι μπορεί να τα πάρει. Εκτός βέβαια από το ντέρμπι στο οποίο θα πρέπει να παίξει πολύ παραπάνω. Ο Ολυμπιακός έχει πολλούς παίκτες και καλούς. Ο προπονητής του ποντάρει σε αυτό αρκετά. Λάθη γίνονται αλλά ο Ολυμπιακός έχει έναν προπονητή που ξέρει να χειριστεί την ομάδα και το ρόστερ».
Κλείνοντας, ο Νικοπολίδης μίλησε και για την περαιτέρω πορεία του Ολυμπιακού στο Europa League: «Η εικόνα ήταν πολύ καλή για τον Ολυμπιακό. Πιστεύω ότι μπορεί και να πάρει το πρωτάθλημα αλλά και να περάσει μέχρι τους «8» στο Europa League».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons