OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Η Μέταλιστ έπεσε σε τοίχο...

Εντυπωσιασμένος από την εικόνα και την οργάνωση του Ολυμπιακού στο Χάρκοβο δήλωσε ο Όλεγκ Βενγλίνσκι μιλώντας στον ουκρανικό Τύπο, ενώ δεν φάνηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος πως η Μέταλιστ θα ανατρέψει το σε βάρος της σκορ στη ρεβάνς των «16» του Europa League, την ερχόμενη Πέμπτη στο «Καραϊσκάκη».

«Πιστεύω πως μετά τις αναμετρήσεις με τη Σάλτσμπουργκ, στη Μέταλιστ υπήρχε υπερβολική αυτοπεποίθηση. Έτσι ακολούθησε μία δύσκολη νίκη επί της Όμπολον, η ήττα από τον Ολυμπιακό και μία ισοπαλία με τη Μέταλουργκ», τόνισε ο άλλοτε επιθετικός της ΑΕΚ και πρόσθεσε:

«Ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε σωστά τη Μέταλιστ και δεν της άφησε χώρους. Οι παίκτες της Μέταλιστ έπεφταν πάνω σε… τοίχο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Ο Μέλμπεργκ και ο Παπαδόπουλος είναι πολύ καλοί αμυντικοί. Από το πρώτο μέρος είχε γίνει σαφές πως ήταν σχεδόν αδύνατο να περάσουν από το κέντρο. Με εντυπωσίασε ο Ολυμπιακός με την οργάνωσή του, ενώ παρότι είναι ομάδα από τη νότια Ευρώπη, έπαιξαν πολύ δυνατά».

Όσο για τη ρεβάνς, ο Βενγλίνσκι δήλωσε: «Στην έδρα του ο Ολυμπιακός πάντα παίζει δυνατά. Οι κερκίδες βρίσκονται πολύ κοντά στον αγωνιστικό χώρο και δεν θα επιτρέψει στη Μέταλιστ να κυκλοφορεί την μπάλα όπως θέλει. Δεν πιστεύω πως θα παίξουν επιθετικά και μάλλον θα αναζητήσουν κάποιο γκολ σε αντεπιθέσεις ή στημένες φάσεις. Αν θέλει να έχει καλές πιθανότητες πρόκρισης η Μέταλιστ, θα πρέπει να σκοράρει πρώτη».

Το σύνθημα για τον επαναληπτικό αγώνα με τον Ολυμπιακό για τη φάση των «16» του Europa League έδωσε ο Μίρον Μάρκεβιτς (Προπονητής), μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μετά την ισοπαλία (1-1) της Μέταλιστ με την Μέταλουργκ. Συγκεκριμένα, ο 61χρονος προπονητής τόνισε ότι η ουκρανική ομάδα θα έρθει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για να πάρει εκείνη την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

«Μετά την ήττα την ήττα από τον Ολυμπιακό δεν είμαστε σε καλή ψυχολογική κατάσταση και δεν ήμασταν φρέσκοι σωματικά για να ανταπεξέρθουμε σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο», τόνισε αρχικά ο Ουκρανός προπονητής για το χθεσινό ματς και στη συνέχεια μίλησε για το προσεχές παιχνίδι με τους πρωταθλητές Ελλάδας:

«Θα παίξουμε για να κερδίσουμε. Δεν ξέρουμε αν θα τα καταφέρουμε, αλλά θα δώσουμε τα πάντα για να το πετύχουμε».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons