OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Λατρεία για τους θριαμβευτές!

Οι θριαμβευτές της Μόσχας βρέθηκαν και πάλι στα πάτρια εδάφη. Πάνω από 30 οπαδοί του Θρύλου τους αποθέωσαν και ειδικά τους Βαλβέρδε, Μέλμπεργκ, Φουστέρ, Κάρολ, Τζιμπούρ και Ιμπαγάσα!

Έφτασε στην Αθήνα η αποστολή του Θρύλου, με τους θριαμβευτές να αντικρίζουν 30 και πλέον οπαδούς τους στο Ελ. Βενιζέλος, που πήγαν να τους ευχαριστήσουν για την χαρά που τους έδωσαν! Ο κόσμος περίμενε υπομονετικά την άφιξη της αποστολής του Ολυμπιακού.

Οι Πειραιώτες έφτασαν στην Αθήνα μετά από μεγάλη ταλαιπωρία λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα (1.07) και αποθεώθηκαν από τον κόσμο τους, που έσπευσε να τους χειροκροτήσει, να τους αγκαλιάσει αλλά και να τους συγχαρεί.

Μάλιστα οι Βαλβέρδε, Μέλμπεργκ, Κάρολ, Φουστέρ Τζιμπούρ και Ιμπαγάσα έγιναν αντικείμενα λατρείας με τους οπαδούς να φωνάζουν ρυθμικά το όνομα του Σουηδού. Ο Σκανδιναβός πάντως αν και χαμογελούσε φαινόταν επηρεασμένος από το χτύπημά του.

Τελευταίος βγήκε ο Ισπανός τεχνικός των Πειραιωτών που άκουσε και αυτός τον κόσμο να φωνάζει με όλη του την δύναμη το όνομά του. Στο μεταξύ υπήρξε και κόσμος αλλά και υπάλληλοι του αεροδρομίου που ζήτησαν αυτόγραφα αλλά και να φωτογραφηθούν με τους παίκτες και τον Βαλβέρδε.

Στα πρόσωπα των παικτών των πρωταθλητών Ελλάδας ήταν αποτυπωμένη η κούραση από την μεγάλη προσπάθεια αλλά και η ικανοποίηση από το αποτέλεσμα. Στο αεροδρόμιο βρέθηκε και ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ, Σάββας Θεοδωρίδης, που ήταν εμφανώς συγκινημένος από την επιτυχία της ομάδας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons