OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Δίκαιη νίκη, ώριμη εμφάνιση...

Ο Βασίλης Τοροσίδης εκτιμά ότι ο Ολυμπιακός έπρεπε να είχε σκοράρει από το πρώτο μέρος και θεωρεί ότι δίκαια οι Πειραιώτες επιστρέφουν θριαμβευτές οι «ερυθρόλευκοι».

Ο αρχηγός του Θρύλου μίλησε για την επικράτηση στη Ρωσία, αλλά κοιτάζει με σοβαρότητα τη συνέχεια, το ματς με τον Πανιώνιο και τη ρεβάνς με τη Ρούμπιν.

Ο «Τόρο» είπε ότι: «Πιστεύω ότι ήταν μία δίκαιη νίκη. Ειδικά στο πρώτο μέρος χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Για μένα δικαιούμασταν κάποιο γκολ. Δικαιούμασταν ένα γκολ, εάν όχι δύο στο πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκινήσαμε εξίσου δυνατά εκτός από ένα σουτ της Ρουμπίν, που απέκρουσε ο Μπάλας. Από εκεί και μετά είχαμε καθολική υπεροχή στο ματς. Το μόνο που θα μας έκανε να χάναμε την νίκη ήταν το πέναλτι που ευτυχώς έπιασε ο Ρόι.

Κάναμε μία ψύχραιμη και ώριμη εμφάνιση κάτω από δύσκολες συνθήκες. Είναι πρώτη φορά που οι παίκτες της ομάδας μας εάν όχι οι περισσότεροι έπαιξαν σε τέτοιες συνθήκες. Μπορέσαμε και ανταπεξήλθαμε και τώρα κοιτάζουμε την συνέχεια. Έχουμε ένα ματς πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο το οποίο και θα πρέπει να νικήσουμε.

Τελείωσε το πρώτο... ημίχρονο σχετικά με τα ματς με την Ρουμπίν Καζάν. Υπάρχει ένα ακόμα 90λεπτο. Εάν δεν είσαι σοβαρός με τέτοιες ομάδες μπορεί να την πάθεις ανά πάσα στιγμή».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons